19 udsultede katte efterladt i papkasser

19 udsultede katte efterladt i papkasser

Internatet modtog fem papkasser fyldt med afmagrede og sultne katte og killinger.

Den sidste søndag i august modtog vi fem papkasser fyldt med katte og killinger på vores internat i Tranbjerg. Kattene blev indleveret af en mand, som fortalte, at han havde fundet papkasserne på en rasteplads ved Hørning.

I papkasserne lå i alt 19 katte; 14 killinger og fem voksne katte, heriblandt en missemor med sine fire nyfødte killinger.

Et fængsel af pap

De fem papkasser var lukket til med gaffatape, så de ikke kunne åbnes. Rundtomkring på siderne var der lavet små lufthuller til kattene. Men de havde hverken mad eller vand og var efterladt til deres egen skæbne.

Heldigvis blev kattene indleveret på vores internat i Tranbjerg.

Kattene var afmagrede og sultne

På internatet blev kattene hurtigt lukket ud af papkasserne. Der var hverken urin eller afføring i kasserne, så kattene havde heldigvis ikke været efterladt i dem længe.

Kattene var dog udsultede og øjnene strittede ud af hovedet på flere af dem af afmagring. De lappede grådigt den tilbudte mad til sig, så kattene havde været sultne længe inden, de blev efterladt i papkasserne. Kattene er tydeligvis vant til mennesker, og er altså ikke vildkatte.

Nødstedte kæledyr er hverdagskost

For medarbejderne hos The Voice of Pets var synet af de stakkels, sultne katte og killinger en hjerteskærende oplevelse. Men det er desværre noget, vi oplever alt for ofte.

Vi ser flere gange om året, at opgaven som katteejer vokser folk over hovedet. Nogle gange har ejeren været en forfærdelig tid igennem, og kan ikke se nogen anden løsning, end at efterlade kattene til en uvis skæbne.

Vi er taknemmelige for, at kattene blev indleveret, så vi har mulighed for at finde nye og kærlige hjem til dem. Vi vil derfor altid opfordre til, at man indleverer sit kæledyr, fremfor at efterlade det i håb om, at andre finder og indleverer det.

Kattene i dag

De 19 katte og killinger har været igennem meget, og det kommer til at tage tid at få dem på højkant igen. De var hårdt medtagede, men vores dygtige dyrepersonale gør alt, hvad de kan for de stakkels katte. Vi håber, at de alle med vores hjælp kan blive klar til at finde nye, kærlige hjem.

 

Du gør en forskel

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.