Viden skaber forståelse

Vi tror på, at viden skaber forståelse og styrker det værdifulde bånd mellem kæledyr og mennesker - til vores fælles bedste

Dyreinternatet under corona-krisen

– vi kæmper videre for kæledyrene!


Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger,
men er her selvfølgelig stadig for dig og dit kæledyr. Få svar på dine spørgsmål: Ofte stillede spørgsmål under corona-krisen

 

Dennis Knudsen er vores protektor

Dennis Knudsen er vores protektor

I 2018 tiltrådte Dennis Knudsen som protektor for The Voice of Pets. Dennis er stylist for de kendte og kongelige. Og så har han en stor kærlighed for kæledyr.

Læs mere om vores protektor
Hunden Kiki reddede Susannes liv

Hunden Kiki reddede Susannes liv

Susanne måtte kæmpe i seks år, før hun fik sin psykiatriske servicehund, Kiki. Men selvom alt var imod hende og livet gjorde ondt, var det ikke en mulighed at give op.

Læs Susannes historie
Livet som herreløs killing: Arthurs historie

Livet som herreløs killing: Arthurs historie

Hvad skal en lille killing stille op uden sin mor? Vi hjælper herreløse kattekillinger som Arthur, der blev fundet helt alene på et lager. Alle fortjener nemlig et hjem.

Læs Arthurs historie
Hvorfor adoptere en internatskanin?

Hvorfor adoptere en internatskanin?

På vores internat i Tranbjerg formidler vi kun kaniner til hjem, hvor de kan boltre sig som hel eller delvis frikanin. Det giver både gladere og sundere kaniner.

Læs mere
Vi er The Voice of Pets

Vi er The Voice of Pets

Vi hjælper kæledyr og deres mennesker til et bedre liv. Det har vi gjort siden 1948. Vi tror på, at viden skaber forståelse og styrker det værdifulde bånd mellem kæledyr og deres mennesker - til vores fælles bedste.

Læs mere om os
Vil du være med?

Vil du være med?

Som frivillig har du mulighed for at blive en del af fællesskabet for de mange ildsjæle, som hver dag arbejder for at forbedre forholdene for dyr og mennesker.

Bliv frivillig

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.