Adoptér en hund

Adoptér en hund

Af Campfire Lars - 09. Mar 2020

Adoptér en hund fra vores dyreinternat

Vi formidler ikke hunde efter ’først til mølle princippet’.
Vi har desværre heller ikke adoptionsventelister. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af hundene på internatet, så skal hunden også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på hundens vegne. Når du adopterer en hund skal det gerne være en gevinst for både hunden og for dig.

Find din nye bedste ven

Kenya

Køn: Tæve
Alder: 02/01/20
Race: Schæfer/Labrador

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus kan du adoptere en hund og give den et kærligt hjem. Vi modtager hunde af mange forskellige årsager. Ofte er årsagen, at ejeren ikke er i stand til at have hunden længere, for eksempel fordi ejeren skal flytte til en ny bolig og ikke må have hund der, eller fordi ejeren føler, at hundens behov ikke kan opfyldes i den nye bolig. Måske ændrer ejerens dagligdag sig så meget, at hunden ikke kan blive aktiveret så meget, som den har behov for.

Så er det bedre at træffe den svære beslutning at aflevere den på et internat, så den kan blive adopteret til et nyt godt hjem. Gør en forskel for hunde i nød: Adoptér en hund fra vores internat.

 

Inden du adopterer en hund

Når hunden ankommer til vores internat bliver den tjekket af en dyrlæge, og vi vurderer dens adfærd. Ved at vurdere hundens adfærd kan vi finde ud af, om hunden er klar til adoption nu eller senere. Vi finder ud af, hvordan vi skal arbejde med hunden, for at den bliver klar til en ny kærlig familie. Nogle af hundene har været meget igennem og føler sig utrygge og nervøse. Det kræver tid og tålmodighed både fra hundens og vores side at rette op på dette. Vi finder også ud af om hunden trives godt sammen med andre kæledyr og med børn.

Det er også vigtigt, at du og din familie gør jer nogle vigtige overvejelser, inden I adoptérer en hund. På den måde er chancen størst for, at I får et godt liv sammen. Vi har derfor sammensat en liste over:

Adoptér en hund – vigtige overvejelser

 

Adoptér en hund – den gode start i nyt hjem

Når du kommer og adopterer din hund, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og foder, snacks og godbidder med fra vores internatsbutik. Alle vores hunde får kvalitets foder, mens de bor på internatet, og det er vigtigt i hvert fald den første tid, at du giver din hund det samme foder, som den har fået på internatet. På den måde mindsker du stress hos hunden, der har mange ting at vænne sig til sammen med dig og din familie.

Hvordan giver du din hund en god start i din familie? – få her nogle gode råd:

Hundens første tid i hjemmet

 

Adoptér en hund – pris

Alle vores hunde er sundhedsefterset af en dyrlæge, adfærdsvurderet, mærket, registreret og givet første del af vaccine: kr. 3.200,-

 

Adoptér en hund fra The Voice of Pets dyreinternat

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.