Adoptér en hund

Adoptér en hund

Af campfire - 09. Mar 2020

Vi er fuldstændig afhængige af frivillige økonomiske bidrag. Din støtte kan gøre en verden til forskel for hundene på internatet.

Du gør en forskel

Hundens liv på dyreinternatet

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi hunde til nye kærlige hjem. Når hunden ankommer til internatet bliver den tjekket af en dyrlæge og adfærdsvurderet.

Ved at vurdere hundens adfærd kan vi finde ud af, om den er egnet til at komme ud i en ny familie, og hvordan vi skal arbejde med hunden, for at den bliver klar til en ny kærlig familie. Nogle af hundene har været meget igennem og føler sig utrygge og nervøse. Det kræver tid og tålmodighed både fra hundens og vores side at rette op på. Vi finder også ud af om hunden trives godt med andre kæledyr og med børn.

Vi formidler ikke hunde efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af hundene på internatet, så skal hunden også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på hundens vegne.

Når du kommer og henter din hund med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og Hill’s foder med fra vores internatsbutik. Alle vores hunde får Hills foder, mens de bor på internatet, og det er vigtigt i hvert fald den første tid, at du giver din hund det samme foder, som den har fået på internatet. På den måde mindsker du stress hos hunden, der jo har mange ting at vænne sig til sammen med dig og din familie.

Nedenfor har vi samlet en liste af vigtige overvejelser dig og din familie bør gøre jer, inden i anskaffer jer en hund.

Vigtige overvejelser

Find din nye bedste ven

Alle vores hunde har fået nye hjem!
Men kom endelig snart igen – siden opdateres løbende.

 

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.