Adoptér en hund

Adoptér en hund

Af campfire - 09. Mar 2020

Hundens liv på internatet

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi hunde til nye kærlige hjem. Når hunden ankommer til internatet bliver den tjekket af en dyrlæge og adfærdsvurderet.

Ved at vurdere hundens adfærd kan vi finde ud af, om den er egnet til at komme ud i en ny familie, og hvordan vi skal arbejde med hunden, for at den bliver klar til en ny kærlig familie. Nogle af hundene har været meget igennem og føler sig utrygge og nervøse. Det kræver tid og tålmodighed både fra hundens og vores side at rette op på. Vi finder også ud af om hunden trives godt med andre kæledyr og med børn.

Det er også vigtigt at du og din familie gør jer nogle vigtige overvejelser, inden I anskaffer jer en hund. Vi har derfor sammensat en liste over:

Vigtige overvejelser inden du anskaffer dig en hund

 

Adoption af en internatshund

Vi formidler ikke hunde efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af hundene på internatet, så skal hunden også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på hundens vegne.

Den gode start på livet i nyt hjem

Når du kommer og henter din hund med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og Hill’s foder med fra vores internatsbutik. Alle vores hunde får Hills foder, mens de bor på internatet, og det er vigtigt i hvert fald den første tid, at du giver din hund det samme foder, som den har fået på internatet. På den måde mindsker du stress hos hunden, der jo har mange ting at vænne sig til sammen med dig og din familie.

Hvordan giver du din hund en god start i din familie? – få her nogle gode råd:

Hundens første tid i hjemmet

Find din nye bedste ven

Otto

Køn: Han
Alder: 02/05/19
Race: Blanding

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.