Hilsen fra Yrsa

Af Laerke - 13. Nov 2020

Yrsa kunne ikke ønske sig et bedre hjem!

Dagen efter Yrsa blev adopteret, fik vi denne skønne hilsen fra hendes nye familie:

Hej allesammen!
Jeg er nu ankommet sikkert til mit hjem.

Det var noget af en tur, for Nøj hvor var det dog spændende hvor vi var på vej hen! Vi besøgte hende de kalder “mormor” på vej hjem, og Nøj hun duftede af kage og lækre hundegodbidder. Hun var lige til at spise, jeg savlede vist også lidt… men det gør ikke noget, for hun gav mig en masse kys og kram.
Da vi kom hjem, fik jeg et bad. Det syntes jeg altså ikke var så fedt, men min mor sagde jeg lugtede, så noget skulle der jo til. Jeg syntes nu shampooen lugtede endnu værre, hvad er der nu galt med en god våd hundelugt?!

Nå… men da jeg så kom ud af badet ville de til at tørre med sådan nogle håndklæder, og det gad jeg ikke – så jeg stak af! De skreg godt nok lidt da jeg rystede mig… men jeg kunne da nok også godt se at der var lidt meget vand og hår på væggene… gulvet… og loftet…

Så legede vi en mega god leg på gulvtæppet i stuen! Og det var bare mega sjovt, jeg gik helt i selvsving.
Jeg var meget træt, så jeg har sovet hele natten igennem, lige ved siden af min nye mor.

Idag står den på afslapning, jeg bliver passet af min ynglings “søster”. Det er hende der er den ældste, og hun siger så mange søde ting om mig hele tiden! Jeg kan slet ikke få nok! Så jeg vil faktisk helst ligge på hende. Men hun siger jeg for tung, og jeg skal tabe mig først…. hvad mener hun dog med det?! Jeg er da ikke tyk. Jeg har bare store knogler-

Men jeg vil også bare sige at jeg er kommet godt frem og jeg savner jer allesammen, men jeg er godt nok glad for min nye mor og hendes påhæng. Jeg er SÅ elsket, og jeg nyder at være her!

Tusind tak fordi i har passet på mig indtil nu!

Våde myssere
Yrsa

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.