Hund søger nyt hjem

Af Laerke - 02. Apr 2020

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi hunde til nye kærlige hjem. Listen over hunde bliver opdateret flere gange om ugen og er ikke fuldstændig. Nogle hunde kan være reserveret. Dette er markerede med lilla ikoner på billederne.

Vi formidler ikke hunde efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af hundene på internatet, så skal hunden også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på hundens vegne.

 

Prisen for at adoptere en hund

Alle vores hunde er sundhedsefterset af en dyrlæge, adfærdsvurderet, mærket, registreret og givet første del af vaccine: kr. 3.200,-

 

NB! Du skal være fyldt 18 år og vise legitimation, hvis du ønsker at adoptere en hund.

prisen for at adoptere en hund

Når du kommer og henter din hund med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og Essential hundefoder med fra vores internatsbutik. Alle vores hunde får Essential hundefoder, mens de bor på internatet, og det er vigtigt i hvert fald den første tid, at du giver din hund det samme foder, som den har fået på internatet.

På den måde mindsker du stress hos hunden, der jo har mange ting at vænne sig til sammen med dig og din familie.

Læs mere om: 

Vigtige Overvejelser inden du anskaffer dig en hund

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at adoptere en af vores hunde. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.