Adoptér en kanin

Adoptér en kanin

Af Laerke - 31. Mar 2020

Vi er fuldstændig afhængige af frivillige økonomiske bidrag. Din støtte kan gøre en verden til forskel for kaninerne på internatet.

Du gør en forskel

Kaninens liv på dyreinternatet

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi kaniner til nye kærlige hjem.

Vi gør opmærksom på, at vi kun udleverer kaniner til hjem, hvor de skal bo som hel eller delvis frikanin. Det vil sige, at de går frit i hele huset eller dele af det, og eventuelt har en base med god plads, hvor de kan være, når du for eksempel ikke er hjemme. Vi formidler ikke kaniner til et liv i bur med minimal udetid.

Vi formidler ikke kaniner og smådyr efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af kaninerne på dyreinternatet, så skal kaninen også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på kaninens vegne.

Vi modtager mange kaniner i løbet af året, som vi gør klar til et nyt kærligt hjem. Kaninerne bliver tjekket af en dyrlæge og adfærdsvurderet. Nogle kaniner har været meget igennem, før de kommer på vores internat. De kan være utrygge og nervøse. Det kræver derfor tid og tålmodighed både fra kaninens side og fra vores side at rette op på. Ud fra kaninens historie og vores kontakt med den, finder vi også ud af om kaninen trives godt med andre dyr og med børn.

Nogle af dyrene der kommer på internatet er i en sølle forfatning og kræver megen dyrlægebehandling og pleje af vores dygtige og omsorgsfulde personale

Når kaninen er klar både fysisk og mentalt, finder vi et godt og kærligt hjem til den.

Ønsker du at adoptere et andet smådyr end kanin? Se hvem der venter på et godt og kærligt hjem

Adoptér smådyr 

Når du kommer og henter din kanin med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og foder med fra vores butik på internatet.

Nedenfor har vi samlet en liste af vigtige overvejelser der bør gøres, inden du/i anskaffer en kanin.

Vigtige overvejelser

Find din nye bedste ven

Vims

Vims

Køn: Steriliseret hun
Alder: Voksen
Race: Dværgvædder
Larsen

Larsen

Køn: Han
Alder: Voksen
Race: Dværgvædder
Owen

Owen

Køn: Kastereret han
Alder: Ung voksen
Race: Løvehoved
Ingeborg Skjern

Ingeborg Skjern

Køn: Steriliseret hun
Alder: Voksen
Race: Hvid Dansk Land
Viggo Skjold Hansen

Viggo Skjold Hansen

Køn: Kastereret han
Alder: Voksen
Race: Hvid Dansk Land
Hanne

Hanne

Køn: Steriliseret hun
Alder: Voksen
Race: Blanding
Nala

Nala

Køn: Hun
Alder: Voksen
Race: Lille rex

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.