Adoptér en kanin

Adoptér en kanin

Af Laerke - 31. Mar 2020

Adoption af kanin

Vi gør opmærksom på, at vi kun udleverer kaniner til hjem, hvor de skal bo som hel eller delvis frikanin. Det vil sige, at de går frit i hele huset eller dele af det, og eventuelt har en base med god plads, hvor de kan være, når du for eksempel ikke er hjemme. Vi formidler ikke kaniner til et liv i bur med minimal udetid.

Vi formidler ikke kaniner og smådyr efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af kaninerne på dyreinternatet, så skal kaninen også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på kaninens vegne.

Nogle af dyrene der kommer på internatet er i en sølle forfatning og kræver megen dyrlægebehandling og pleje af vores dygtige og omsorgsfulde personale. Når kaninen er klar både fysisk og mentalt, finder vi et godt og kærligt hjem til den.

Find din nye bedste ven

Groky

Køn: Steriliseret hun
Alder: 13/01/19
Race: Thuringer

Funk

Køn: Steriliseret hun
Alder: 01/05/16
Race: Dværgvædder

Stampe

Køn: Kastreret han
Alder: 20/03/20
Race: Dværgvædder

Blackie

Køn: Steriliseret hun
Alder: 01/07/18
Race: Blanding

Mia

Køn: Steriliseret hun
Alder: Voksen
Race: Blanding

Adoptér en kanin fra internat

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi kaniner til nye kærlige hjem. Vi modtager mange kaniner i løbet af året, som vi gør klar til et nyt kærligt hjem. Kaninerne bliver tjekket af en dyrlæge og adfærdsvurderet. Nogle kaniner har været meget igennem, før de kommer på vores internat. De kan være utrygge og nervøse. Det kræver derfor tid og tålmodighed både fra kaninens side og fra vores side at rette op på. Ud fra kaninens historie og vores kontakt med den, finder vi også ud af om kaninen trives godt med andre dyr og med børn.

Det er også vigtigt at du og din familie gør jer nogle vigtige overvejelser, inden I anskaffer jer en kanin. Vi har derfor sammensat en hjælpsom liste:

Adoptér en kanin – vigtige overvejelser

 

Prisen for at adoptere en kanin

Alle vores kaniner er sundhedsefterset af en dyrlæge, adfærdsvurderet, neutraliseret, VHD1- og VHD2-vaccineret: kr. 1.200,-

 

Adoptér en kanin – Den gode start på livet i nyt hjem

Når du kommer og henter din kanin med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og foder med fra vores butik på internatet.

Ønsker du at adoptere et andet smådyr end kanin? Se hvem der venter på et godt og kærligt hjem!

Adoptér et smådyr

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.