Adoptér en kanin

Adoptér en kanin

Af Laerke - 31. Mar 2020

Adoptér en kanin og gør en forskel

Alle fortjener en familie og et kærligt hjem. På vores internat i Tranbjerg J ved Aarhus kan du adoptere en kanin og give den et nyt liv.

Nogle af dyrene der kommer på internatet er i en sølle forfatning og kræver megen dyrlægebehandling og pleje af vores dygtige og omsorgsfulde personale. Når kaninen er klar både fysisk og mentalt, finder vi et godt og kærligt hjem til den.

Vi modtager mange kaniner i løbet af året, som vi gør klar til et nyt kærligt hjem. Kaninerne bliver tjekket af en dyrlæge og adfærdsvurderet. Ud fra kaninens historie og vores kontakt med den, finder vi også ud af om kaninen trives godt med andre dyr og med børn. Nogle kaniner har været meget igennem, før de kommer på vores internat. De kan være utrygge og nervøse. Det kræver derfor tid og tålmodighed både fra kaninens side og fra vores side at rette op på. Men det er vores passion at hjælpe – og vi er glade for, at du, som er interesseret i at adoptere en internatskat i nød, vil være med. Adoptér en kanin og gør en forskel.

LÆS MERE

Find din nye bedste ven

Arthur

Køn: Kastreret han
Alder: 01/05/20
Race: Bl. Løvehoved

Birthe

Køn: Steriliseret hun
Alder: 14/01/20
Race: Bl. Dværgvædder

Britta

Køn: Hun
Alder: 12/08/21
Race: Bl. Dværgvædder

Børge

Køn: Han
Alder: 12/08/21
Race: Bl. Dværgvædder

Bodil

Køn: Hun
Alder: 12/08/21
Race: Bl. Dværgvædder

Buster

Køn: Han
Alder: 12/08/21
Race: Bl. Dværgvædder

Bumle

Køn: Han
Alder: 12/08/21
Race: Bl. Dværgvædder

Åse

Køn: Steriliseret hun
Alder: Ung
Race: Bl. Dværgvædder

Brownie

Køn: Kastreret han
Alder: 01/05/20
Race: Bl. Dværgvædder

Inden du adopterer en kanin fra vores internat

Er du interesseret i at adoptere en internatskanin? Dette bør du vide, før du overvejer at adoptere fra vores internat.

Vi formidler ikke kaniner og smådyr efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af kaninerne på dyreinternatet, så skal kaninen også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på kaninens vegne.

Vi gør opmærksom på, at vi kun udleverer kaniner til hjem, hvor de skal bo som hel eller delvis frikanin. Det vil sige, at de går frit i hele huset eller dele af det, og eventuelt har en base med god plads, hvor de kan være, når du for eksempel ikke er hjemme. Vi formidler ikke kaniner til et liv i bur med minimal udetid.

Det er også vigtigt, at du og din familie gør jer nogle vigtige overvejelser, inden I adopterer en hund. På den måde er chancen størst for, at I får et godt liv sammen. Vi hjælper jer på vej: Adoptér en kanin – vigtige overvejelser.

Læs også vores pasningsvejledning helt gratis: Pasningsvejledning til din kanin.

LÆS MERE

Den gode start i nyt hjem

Hvordan sikrer du dig den bedste start på livet sammen med din nye kanin? Vi hjælper jer på vej!

Når du kommer og henter din kanin med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og foder med fra vores butik på internatet.

Ønsker du at adoptere et andet smådyr end kanin? Se hvem der venter på et godt og kærligt hjem!

Adoptér et smådyr

LÆS MERE

Adoptér en kanin – pris

Hvad koster det at adoptere en kanin fra vores internat?

Alle vores kaniner er sundhedsefterset af en dyrlæge, adfærdsvurderet, neutraliseret, VHD1- og VHD2-vaccineret: kr. 1.200,-
LÆS MERE

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.