Adoptér et smådyr

Adoptér et smådyr

Af Laerke - 31. Mar 2020

Adopter et smådyr – smådyrets liv på internatet

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi smådyr, som fugle og marsvin til nye kærlige hjem. Listen over smådyr bliver opdateret flere gange om ugen og er ikke fuldstændig. Nogle af dyrene kan være reserveret eller andre har fundet et nyt hjem, uden at det fremgår på siden.

Og inden du anskaffer dig et kæledyr, uanset hvor stort eller lille dyret er, er det vigtigt, du gør dig grundige overvejelser om du kan tilbyde dyret et liv, hvor den får opfyldt sine behov, og hvor du kan tage dig godt af den, hvis den bliver syg og får brug for en dyrlæge.

Adopter et smådyr

 

Adoption af et internatssmådyr

Vi formidler ikke smådyr efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for et af dyrene på internatet, så skal dyret også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på kæledyrets vegne.

Prisen for at adoptere et smådyr

Alle vores smådyr er sundhedsefterset af en dyrlæge og adfærdsvurderet af vores fagpersonale:

  • Fugl: kr. 125,-
  • Hamster: kr. 100,-
  • Intakt marsvin: kr. 400,-
  • Kastreret han marsvin: kr. 1000,-
  • Ved andre smådyr: kontakt os 

 

Bemærk! Du skal være fyldt 18 år og vise legitimation, hvis du ønsker at adoptere et kæledyr.

 

Den gode start på livet i nyt hjem

Når du kommer og henter dit kæledyr med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og foder med fra vores butik på internatet i Tranbjerg.

Find din nye bedste ven

Villo

Køn: Han
Alder: 22/08/19
Race: Abyssinier

Vitus

Køn: Kastreret han
Alder: 01/03/20
Race: Marsvin

Mus

Køn: Kastreret han
Alder: 25/03/20
Race: Glathåret marsvin

Vilmus

Køn: Kastreret han
Alder: 01/03/18
Race: Marsvin

Vi har på nuværende tidspunkt lukket for modtagelsen af herreløse og private kaniner og smådyr på grund af mistanke om smitsom sygdom. Vi udleverer ligeledes heller ikke kaniner eller smådyr til nye hjem. Har du fundet en herreløs kanin eller et smådyr, beder vi dig kontakte et nærliggende internat.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.