Kat søger nyt hjem

Af Laerke - 30. Apr 2020

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi katte til nye kærlige hjem. Listen over katte bliver opdateret flere gange om ugen og er ikke fuldstændig. Nogle katte kan være reserveret. Dette er markerede med lilla ikoner på billederne.

Vi formidler ikke katte efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af kattene på internatet, så skal katten også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på kattens vegne.

Prisen for at adoptere en kat

Alle vores katte er sundhedsefterset af en dyrlæge, adfærdsvurderet, orme- og loppebehandlet, neutraliseret, ørertatoveret og givet første del af vaccine: kr. 1.200,-


NB! 
Du skal være fyldt 18 år og vise legitimation, hvis du ønsker at adoptere en kat.

Når du kommer og henter din kat med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og Hill’s foder med fra vores butik på internatet. Alle vores katte får Hill’s foder, mens de bor på internatet, og det er vigtigt i hvert fald den første tid, at du giver din kat det samme foder, som den har fået på internatet. På den måde mindsker du stress hos katten, der jo har mange ting at vænne sig til sammen med dig og din familie.

På den måde mindsker du stress hos katten, der jo har mange ting at vænne sig til sammen med dig og din familie.

Inden du anskaffer dig en kat, er der en række overvejelser du bør gøre.

Læs mere om: 

VIGTIGE OVERVEJELSER

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.