Hilsen fra Bella

Af Laerke - 22. Apr 2020

Smukke Bella lever livet i nyt hjem

Her er en lille julehilsen fra Bellas nye familie: 

Kære alle.

Med ønsket om en glædelig jul til jer alle sender vi lige et par billeder af Bella, som vi hentede hos jer sidst i september måned.
Hun er bare den dejligste Bella; så sød og kærlig, social og legesyg. Vi kunne ikke ønske os nogen bedre. Fra første dag snusede hun rundt i hele huset, helt rolig og ikke spor bange eller nervøs, og lagde sig derefter i husets bedste stol. Hun er lidt kræsen, og spiser ikke hvad som helst. Det bedste vådfoder er den dyreste kattemad fra Rema, så det får hun jo så. Hun elsker at hjælpe med at vande blomster og tørre støv af, og følger mig tæt rundt i huset. Hygger sig også udenfor, og holder nøje øje med havens fugle, men er ikke slem til at fange dem, heldigvis.
Nu glæder vi os til at se, om hun kan lade juletræet og -pynten være.

Godt nytår til jer alle.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.