Hilsen fra Gunner

Af Anna - 08. Feb 2021

Gunners luksusliv i det Nordjyske

Her er en lille hilsen fra Gunner:

Hejsa i Tranbjerg,

Så er det snart én uge siden, at jeg flyttede til Mors. Det var en sej køretur, hvor jeg havde det lidt dårligt, men det hjalp heldigvis meget, at mor var god til at snakke med mig.

Jeg blev først sat på loftet, men der ville jeg ikke være. Jeg fandt mig bedre tilpas på bordet i vaskerummet. Her har jeg nu fået ét hjørne med tæppe – og meget vigtig min mad. Så jeg har faktisk siden første dag sovet i samme rum som hunden, men i hver vores ende.

Det går godt med hunden, jeg begynder at acceptere Bølle. Jeg kan dog ikke lide, når han er overglad, så viser jeg lige, hvem der bestemmer.

I dag ligger vi sammen med vores mor i sofaen, og jeg har taget ryglænet. Sidste nat kravlede jeg op på loftet, og puttede mig ind til mor i sengen.

Behøver jeg sige, at det er det rene luksusliv, jeg har fået. Hver morgen kl. 02.30 får jeg min morgenmad, også kan jeg selv styre tørkosten og vand, som jeg har adgang til hele tiden.

Jeg trives, og jeg har det fint.

Mange potedask fra Gunner

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.