Hilsen fra Kida (Kleo)

Af Anne - 13. Jul 2020

Kida blev til Kleo – verdens sødeste kat

Kidas skæbne kunne have set helt anderledes ud, var hendes herreløs mor ikke blevet fundet og indleveret på vores internat et par dage før, hun gik i fødsel. Her blev Kida internatkat – og 12 uger senere til Kleo, verdens sødeste kat i nyt og kærligt hjem. Her er en hilsen fra hendes nye familie: 

Kida er vores verdens sødeste kat!

Men først skal det siges, at Kida er kommet til at hedde Kleo – det navn kom allerede, da vi havde fundet ud af, at vi skulle have hende. En familiebeslutning til vores familiekat.

Kleo er lige så kær, kælen, legesyg og sovende, som en killing skal være.

Den første aften vi fik hende hjem, brugte hun på at blive tryg blot i vores køkken og bryggers – men et enkelt skridt ad gangen fandt hun hele stuen og allerede anden dag var hendes nysgerrighed for stor til at være sky for fremmede og døre der åbnede.

Så efter et par dage, havde hun indtaget hele huset og sugede hele verden til sig gennem leg og observation.

Jeg arbejder meget hjemme i dagtimerne og hvis jeg ikke har en kat, der skriver spøjse beskeder til mine kolleger, fordi hun går eller ligger på mit tastatur, forsøger hun at fange min musemarkør på skærmen eller sover op ad min arm. Hun vil gerne være tæt på os – og spinner dybt og meget. Der er også masser af tid til at sove, så hun er udhvilet til at blve leget og kælet med at en 7-årig pige og en 11 -årig knægt.

Og hun trives – med at bide i planter, fange små insekter, sætte klør i vores ben, fange sin hale eller lege med hvad der nu ellers findes i nærheden.

Næste skridt hen over sommeren bliver, at hun bliver modig (og gammel) nok til også at komme med ud og lære, at der også er en verden udenfor ruderne.

Kleo er helt sikkert blevet vores egen, dejlige kat.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.