Hilsen fra Liv og Lykke

Af Laerke - 26. Mar 2021

Liv og Lykke er lykkelige sammen med deres nye familie

Her er en lille hilsen fra deres nye fælles hjem: 

Hej, herfra.

Liv har været meget opsøgende, og helt modsat Lykke. Men det vidste vi jo godt!

Lykke har slået lejr under sengen. Men pudsigt nok, så da vi lige var gået i seng, så hoppede en kat op i sengen, og det troede vi selvfølgelig var Liv. Men da vi tændte lyset, var det Lykke. Det blev vi ret overrasket over. Og ville gerne snakke, og ville gerne nusses.

Mvh Heidi, Jes og de to Uldtotter

Hilsen fra Liv og Lykke

//

Godmorgen,

Lige omkring 24 timer skulle der gå, før Lykke fandt lidt tryghed i at være her hos os. Nemlig ved 16 tiden søndag da vi havde været ude og cykle en tur, så stod Lykke nede i køkken/alrum, men løb så op ad trappen, men kun halvvejs, så vi lige kunne se hovedet kigge rundt om hjørnet. Da vi fandt drillepindene frem, var hun KLAR, hende Lykke’musen. Det var et kæmpe hit. Liv synes dog også de kunne bruges. Lige før jeg skulle til at skrive denne besked, var det altså Liv-putte-tid, så hun lagde sig op på mit skød, som jeg lige tog et billede af, og vedhæftet.

Liv er blevet snakkelig, hun miav’er nogle gange, som om hun spørger efter hvor vi er henne, når hun ikke kan se os. Hehe.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.