Hilsen fra Zindy og Sarah

Af Laerke - 17. Apr 2020

Vi er så glade for at Zindy og Sarah har fået et kærligt hjem

– og nu har vi også fået en lille hilsen fra dem:

 

Zindy og Sarah – også kaldet Zoomierne, fordi de fiser sådan rundt. De har nu været hos os i 5 uger, og er faldet rigtig godt til. De bliver lige så stille mere selvstændige, men elsker stadig at putte sammen, lege sammen, og at udforske ting sammen. De har været med ude i vores lillebitte have under stærk overvågning, og ikke så lang tid ad gangen, da de jo kun har indekatte-pels.
Men så er de forhåbentligt blevet så fortrolige med haven, når det bliver sommer, at de ved, at det er der, de hører til og skal vende tilbage til, når de tager ud på tur. Og at den der farlige blæst slet ikke er så farlig endda.

Mvh Anne og Mathias og Zoomierne

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.