Hilsen fra Damon (Illidan)

Af Laerke - 09. Oct 2020

Illidan lever det gode liv som husets prins

En lille, sort kattekilling fik for første gang et glimt af en fremtid, da papkassen den var blevet efterladt i blev åbnet på vores internat. Her fik den sammen med 19 andre efterladte katte et trygt og varmt midlertidigt hjem – og navnet Damon. Ikke lang tid efter fik Damon også sin helt egen familie og et skønt og kærligt forever-hjem. Her er en lille hilsen fra ham og hans nye familie: 

Hej med jer.

Jeg ville bare sige tak for Damon. Vi kalder ham Illidan nu (en karakter fra World of Warcraft, jeg spiller rigtig meget World of Warcraft) og han er bare den dejligste kat i verden. Han var lidt forsigtig på lørdag efter vi kom hjem, med i går han var “prince of the house”.

Han elsker at løbe rundt og op ad trappen. Og så giver han såå mange næsekys.

 

Opdatering fra Illidan

Hej igen,

Kan i huske Damon, som nu hedder Illidan? vi har adopteret ham fra jeres internat den 3. okt. Han var så lille og sød og usikkert fordi han kendte os ikke… Det er Illidan nu:

hilsen fra illidan

han er bare mega sjøv og lidt af en teenager nu, han elsker at lege gemmeleg med mig

han kan ikke forstå weekend-koncepten, og at vi vil sove lidt længere, men det er ok, han er stadig den bedste kat i verden 

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.