Adoptér en kat

Adoptér en kat

Af Laerke - 31. Mar 2020

Vi er fuldstændig afhængige af frivillige økonomiske bidrag. Din støtte kan gøre en verden til forskel for kattene på internatet.

Du gør en forskel

Kattens liv på dyreinternatet inden adoption

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi katte til nye kærlige hjem. Når vi modtager katten på internatet bliver den tjekket af en dyrlæge og adfærdsvurderet af vores fagpersonale.

Ved at vurdere kattens adfærd kan vi finde ud af, om den er egnet til at komme ud i en ny familie, og hvordan vi skal arbejde med katten, for at den bliver klar til en ny kærlig familie. Nogle af kattene har været meget igennem og føler sig utrygge og nervøse. Det kræver tid og tålmodighed både fra kattens og vores side at rette op på. Vi finder også ud af om katten trives godt med andre kæledyr og med børn.

Vi adopterer ikke katte væk efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde fuldstændig for en af kattene på dyreinternatet, så skal katten også falde for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på kattens vegne.

Nogle af dyrene der kommer på internatet er i en sølle forfatning og kræver megen dyrlægebehandling og pleje af vores dygtige og omsorgsfulde personale.

Når katten er klar både fysisk og mentalt, så finder vi et godt og kærligt hjem til den.

Når du kommer og henter din kat med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og Hill’s foder med fra vores butik på internatet. Alle vores katte får Hill’s foder, mens de bor på internatet, og det er vigtigt i hvert fald den første tid, at du giver din kat det samme foder, som den har fået på internatet. På den måde mindsker du stress hos katten, der jo har mange ting at vænne sig til sammen med dig og din familie.

Nedenfor har vi samlet en liste af vigtige overvejelser der bør gøres, inden du/i anskaffer en kat.

Vigtige overvejelser

Find din nye bedste ven

Morkat

Morkat

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 20/11/18
Race: Huskat
Sorte

Sorte

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 01/09/14
Race: Huskat
Bette Nøv

Bette Nøv

Køn: Steriliseret hunkat
Alder: 01/09/14
Race: Huskat
Nemo

Nemo

Køn: Kastreret hankat
Alder: 12/03/14
Race: Huskat
Lille Mis

Lille Mis

Køn: Hunkat
Alder: 16/08/19
Race: Blandet skovkat
Dagmar

Dagmar

Køn: Hunkat
Alder: 11/03/12
Race: Siameserblanding

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.