Hilsen fra Raya

Af Anne - 13. Jul 2020

Raya gik fra herreløs til ægte familiekat

I marts 2020 blev årets første kuld killinger født på vores internat. 12 uger senere, var Raya den første, som fik nyt hjem – og hun stortrives. Her er en hilsen fra hendes nye familie: 

Vi er blevet rigtig glade for Raya – og vi er ret sikre på, at det er gensidigt 🙂

Hendes beskrivelse på hjemmesiden var bl.a. én af de grunde, vores hjerter faldt på Raya. Og da vi så hende ”live”, var vi ikke i tvivl. Efter at have lært hende nærmere at kende, er vi bare blevet yderligere bekræftet.

Hun har en utrolig charmerende ”personlighed”. Det at hun veksler mellem at være en killing, der gerne vil nusses, men også hele tiden er på udkig efter spændende, nye eventyr – passer helt perfekt til vores gemytter. Hun er vist et flokdyr (familie-”menneske”) – for hun følger vores dagsrytme. Hun følger med rundt, når vi er aktive og sover og putter hos os, når vi sidder. Og når vi spiser, spiser hun også.

Raya skulle være vores pga. hendes væsen og vores fornemmelse af, at hun er den helt rigtige til vores familie. Hun er noget af det sødeste, sjoveste og kæreste, vi længe har oplevet.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.