Bestyrelse

Bestyrelse

Af Laerke - 31. Mar 2020

Bestyrelsen er sammensat af personer med en bred vifte af kompetencer og erfaringer fra erhvervslivet, som supplerer hinanden rigtig godt.

 

Formand Kalle Fisker

Kalle er pensioneret efter 37 år som officer i Søværnet, hvor han har haft en bred vifte af stillinger. Hans sidste job var chef for Marinestabens Udviklingsafdeling.

 

Næstformand Frank Juhler

Frank er pensioneret efter mange års virke i det private erhvervsliv med ansvarsområder økonomi, controlling, risikostyring, IT og investering.

Hanne Skafte Christiansen

(tidligere bestyrelsesmedlem i Trinitas)

Hanne kommer oprindeligt fra Als, hvilket ind i mellem kan høres på å og æ sproch. Hun arbejder på en privat institution i Hjortsvang ved Tørring.

Helle Billum

Helle har de sidste 30 år arbejdet som selvstændig frisør.

Torben Hjorth

Torben er salgskonsulent ved SMC Pneumatik A/S.

Jane Trier Mortensen

Jane er uddannet pædagog, virksomhedsserviceassistent og kontorassistent med administration som speciale.

Hun er ansat som borgervejleder ved Aarhus kommune.

Pia Daniel

Pia er Senior Projektchef ved Envision A/S.

 

Suppleanter

Kim Vindberg-Larsen

Kim er founder af MEEwallet, Department Manager Bankdata.

Jeanne Billum

Jeanne er oprindeligt uddannet frisør. Hun er nu ansat hos Aarhus Kommune i Miljø og Teknik som en del af digitaliseringsteamet.

 

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.