Bliv frivillig

Bliv frivillig

Af Anne - 17. Jul 2020

Vi er dybt taknemmelige for alle de fantastiske mennesker, som frivilligt hjælper os i vores arbejde med at give kæledyr og deres mennesker et godt liv sammen. De frivillige som hjælper os, hjælper indenfor forskellige funktioner, og du har mulighed for at blive en del af de mange ildsjæle, som vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med hver dag.

 

Bliv fast frivillig

Vores hverdag er ofte travl og ingen dage ligner hinanden. Sammenhold og kærlighed til kæledyrene er vi dog fælles om hver dag. For at vi fortsat kan hjælpe kæledyr og deres mennesker, er vi afhængige af de mange frivillige ildsjæle, som dedikerer deres tid til vores fælles sag.

Kunne du tænke dig at få et fast frivilligt job hos os? Nedenfor ser du et udvalg af stillinger.

Frivillige hos The Voice of Pets - dyreinternatet i Tingskoven

Har du lyst til at gøre en forskel for kæledyrene?

Som frivillig på vores dyreinternat i Tranbjerg ved Aarhus, kan du hjælpe med at gøre kæledyrenes liv godt og trygt. Vær med på hunde-, katte- eller kaninteamet og gør en forskel for de herreløse kæledyr ved at bidrage med din tid, kræfter og kærlighed.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vil du være vores stemme udadtil? 

“Hej! Du taler med The Voice of Pets, hvad kan jeg gøre for dig i dag?” I tæt samarbejde med dygtige kolleger, hjælper du med at besvare vores kunders spørgsmål. Har du lyst til at være frivillig telefonist i vores servicecenter – og bruge din stemme til at hjælpe kæledyr og deres mennesker?

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv frivillig i servicecenteret

 

 

 

Er du på offentlige ydelser, er det vigtigt du sætter dig ind i, hvilke regler der er for frivilligt arbejde, inden du ansøger:

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.