Livet som frivillig

Af Laerke - 31. Mar 2020

Vi er dybt taknemmelige for alle de fantastiske mennesker, som frivilligt hjælper os i vores arbejde med at sikre, at kæledyr har det godt sammen med deres mennesker. Her har du muligheden for at høre mere om nogen af de mange ildsjæle, som vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med hver dag.

Jesper er frivillig nusseven hos kaninerne på dyreinternatet i Tingskoven ved Aarhus

Jesper: frivillig ved kaninerne

To gange om ugen får vores kaniner fint besøg af Jesper. Det giver ham indhold i hverdagen at være frivillig hos The Voice of Pets.

 

Louise er frivillig og koordinator for adoptionsvennerne på dyreinternatet i Tingskoven ved Aarhus

Louise: koordinator for adoptionsvennerne

I 2009 blev Louise førtidspensionist. Siden har hun været frivillig hos The Voice of Pets og er nu koordinator for adoptionsvennerne.

 

Jette er frivillig internatsmedarbejder og gør en stor forskel for kæledyrene på dyreinternatet i Tingskoven ved Aarhus

Jette: internatsfrivillig

Hver onsdag bruger Jette sin tid, kræfter og kærlighed på at passe vores kæledyr på internatet. Det har givet hende en fast aktivitet i et pensionistliv fyldt med fritid.

 

Daniel: kommunikationsfrivillig

To gange om ugen hjælper Daniel os med at hjælpe kæledyrene ved at udbrede vores budskab.

 

Pia er frivillig i servicecentret og er vores stemme ud ad til på dyreinternatet i Tingskoven ved Aarhus

Pia: servicecenterfrivillig

Pia er frivillig i servicecenteret, hvor hun passer telefonen. Hun er glad for at være en del af The Voice of Pets, hvor der både er rare mennesker og kæledyr: et fællesskab og et ansvar.

 

Maria er frivllig i kommunikationsteamet hos The Voice of Pets

Maria: kommunikationsfrivillig

Sideløbende med specialeskrivning er Maria frivillig i kommunikationsafdelingen. Hun mener der er et stort behov for frivillige, da kæledyr i nød ikke selv kan bruge deres stemme, så det er vi som mennesker nødt til at gøre for dem.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.