Bliv frivillig

Bliv frivillig

Af Laerke - 31. Mar 2020

Midlertidigt lukket for frivillige

Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinier i forbindelse med corona-krisen og har desværre midlertidigt lukket for tilgangen af frivillige til at hjælpe på dyreinternatet i Tranbjerg.

 

Vi er dybt taknemmelige for alle de fantastiske mennesker, som frivilligt hjælper os i vores arbejde med at sikre, at kæledyr har det godt sammen med deres mennesker. De frivillige som hjælper os, hjælper indenfor forskellige funktioner, og du har mulighed for at blive en del af de mange ildsjæle, som vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med hver dag.


Vil du gerne hjælpe med at gøre kæledyrenes liv på dyreinternatet i Tranbjerg ved Aarhus godt og trygt, så vil vi bede dig om at bruge nedenstående formular til at ansøge. De øvrige frivillige stillinger blandt andet indenfor kommunikation og service- og receptionist arbejde, vil blive slået op på hjemmesiden, når det er aktuelt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv frivillig på dyreinternatet og gør en forskel

Hvis du gerne vil hjælpe med at give kæledyr og deres mennesker et godt liv sammen, har du mulighed for at være frivillig på dyreinternatet i Tranbjerg. Her skal dyrene have god og kærlig pleje hver dag i ugen. Vi har brug for frivillige til blandt andet at gøre rent hos dyrene, give mad og vand, aktivere og nusse dem samt gå tur med hundene.

For at give dig den bedste oplevelse og start som frivillig, vil vi beder dig oplyse, hvilket dyreteam, hund, kat eller kanin, du gerne vil være del af. Du bliver tilknyttet den frivilligansvarlige for det pågældende team.

Hvad kræver det af dig

For at være frivillig i de forskellige dyreteams er det vigtigt, at du er over 18 år, og at du har et godt helbred. I forhold til dyrenes pasning, er det vigtigt, at der ikke opstår sproglige misforståelser, derfor kræver vi, at du kan læse, tale og skrive dansk, så du ubesværet kan arbejde sammen med de øvrige medarbejdere og frivillige, som ikke nødvendigvis kan tale eller forstå et fremmedsprog.

Når vi arbejder med levende dyr, er det vigtigt at være stivkrampevaccineret, for hvis du har åbne sår eller måske bliver kradset af en kat, kan du blive udsat for bakterieinfektioner. Vi kræver derfor, at du er stivkrampevaccineret.

Du skal indstille dig på, at de første tre uger er en prøveperiode, hvor vi forventer, at du møder minimum en halv dag om ugen for at få den rette oplæring. For at du ikke glemmer, hvad du har lært under din oplæring, kræver vi ligeledes, at du kan hjælpe med at passe dyrene mindst to gange om måneden. Hvis du synes, det er lige dig, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Du kan ansøge om at blive frivillige på internatet i Tranbjerg, ved at udfylde nedenstående skema. Når du har sendt din ansøgning afsted, kan du forvente et svar fra os den sidste onsdag i måneden.

Er du på offentlige ydelser, er det vigtigt du sætter dig ind i, hvilke regler der er for frivilligt arbejde, inden du ansøger:

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.