Bliv praktikant via a-kassen

Bliv praktikant via a-kassen

Af Laerke - 20. Apr 2020

Vi er glade for de mange praktikanter, som i løbet af året hjælper os på forskellige måder. Nogle hjælper med at passe dyrene på internatet i Tranbjerg ved Aarhus, andre hjælper for eksempel i kommunikationsafdelingen i forbindelse med studiepraktik eller i forbindelse med virksomhedspraktik via A-kassen.

Rå relevant erfaring 

Hvis du for eksempel er nyuddannet og endnu ikke har fundet fast job, men gerne vil prøve kræfter med en del af den viden, du har tilegnet dig under dit studie, så kan det være du sammen med din A-kasse kan blive enig om et praktikforløb hos The Voice of Pets. Vi har spændende opgaver indenfor kommunikation, journalistik og marketing.

Du kan ansøge ved at bruge nedenstående formular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre dig den bedst tænkelige oplevelse på vores hjemmeside. Ved at klikke videre på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.