Bliv plejefamilie

Bliv plejefamilie

Har du lyst og mulighed for at give moderløse killinger en god start på livet? – og har du mulighed for at give hunkatte med killinger en tryg base? Hunkattene stresser ofte over de andre katte på vores internat og en boks med en kattefamilie bliver hurtigt for lille – der er du som plejefamilie guld værd.

Vi søger altid nye plejefamilier, der kan have killinger boende indtil de er 12 uger gamle og klar til et nyt kærligt hjem. Er du plejefamilie, så er killingerne og deres mor en del af din familie. For at de bliver så godt rustet som muligt til et liv i en ny familie, er det vigtigt, at de oplever en dagligdag med hverdagens rutiner og lyde.

At være plejefamilie er ulønnet, men du får al forplejning (foder, kattesenge, håndklæder, kradsetræer, kattegrus, legetøj osv.) under plejeperioden. Så alt du skal gøre, er at nusse, kæle og socialisere de små, så vi kan sende dem videre i livet med høj haleføring.

For at blive godkendt som plejefamilie, er det vigtigt, at du har adgang til en bil, eller hurtigt kan låne én. For skal en af kattene akut til dyrlægen, skal det være praktisk muligt for dig at komme hurtigt afsted. Ligeledes skal du også hente og aflevere kattene og killingerne igen, og der er offentlig transport ikke særlig trygt for sårbare dyr.

Hvis du gerne vil gøre en forskel og hjælpe killinger videre til et godt liv, så brug nedenstående formular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeldingsskemaet kan også downloades her, printes ud og afleveres personligt på internatet i Tranbjerg ved Aarhus: Tilmeldningsskema til plejefamilie

Vil du høre mere om at være plejefamilie, er du velkommen til at kontakte os Kontakt

Bliv plejefamilie

Har du børn? *Er der andre dyr i husstanden? *Har du erfaringer med kat? *Har du erfaringer med flaskekillinger? *Hvordan ønskes killingerne formidlet? *


Bekræft venligst, at du har bil *


* Skal udfyldes, tak.

Læs også

Livet som frivillig

Vi er dybt taknemmelige for alle de fantastiske mennesker, som frivilligt hjælper os i vores arbejde med at sikre, at kæledyr har det godt sammen med deres mennesker. Her har du muligheden for at høre mere om nogen af mange ildsjæle, som vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med hver dag.

En formiddag fyldt ud

Da Jette blev pensionist, skulle hun finde ud af, hvad hun skulle bruge sin tid på. Der gik ikke lang tid, før hun kom til at...

Kaniner giver indhold i Jespers hverdag

To gange om ugen får vores kaniner fint besøg af Jesper. Som frivillig hos The Voice of Pets, giver det Jesper indhold i hverdagen at...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere