Bliv praktikant via a-kassen

Bliv praktikant via a-kassen

Vi er glade for de mange praktikanter, som i løbet af året hjælper os på forskellige måder. Nogle hjælper med at passe dyrene på internatet i Tranbjerg ved Aarhus, andre hjælper for eksempel i kommunikationsafdelingen i forbindelse med studiepraktik eller i forbindelse med virksomhedspraktik via A-kassen.

Bliv praktikant via a-kassen

Hvis du for eksempel er nyuddannet og endnu ikke har fundet fast job, men gerne vil prøve kræfter med en del af den viden, du har tilegnet dig under dit studie, så kan det være du sammen med din A-kasse kan blive enig om et praktikforløb hos The Voice of Pets. Vi har spændende opgaver indenfor kommunikation, journalistik og marketing.

Du kan ansøge ved at bruge nedenstående formular. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Bliv praktikant via A-kassen

Er der tale om lønnet praktik? *Vedhæft din ansøgning og dit cv

* Skal udfyldes, tak.

Læs også

Livet som frivillig

Vi er dybt taknemmelige for alle de fantastiske mennesker, som frivilligt hjælper os i vores arbejde med at sikre, at kæledyr har det godt sammen med deres mennesker. Her har du muligheden for at høre mere om nogen af mange ildsjæle, som vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med hver dag.

En formiddag fyldt ud

Da Jette blev pensionist, skulle hun finde ud af, hvad hun skulle bruge sin tid på. Der gik ikke lang tid, før hun kom til at...

Kaniner giver indhold i Jespers hverdag

To gange om ugen får vores kaniner fint besøg af Jesper. Som frivillig hos The Voice of Pets, giver det Jesper indhold i hverdagen at...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere