En formiddag fyldt ud

En formiddag fyldt ud

Da Jette blev pensionist, skulle hun finde ud af, hvad hun skulle bruge sin tid på. Der gik ikke lang tid, før hun kom til at tænke på The Voice of Pets.

Når Jette ikke er på golfbanen, er hun frivillig hos The Voice of Pets. Hver onsdag bruger hun sin tid, kræfter og kærlighed på at passe vores kæledyr på internatet - noget som hun har gjort i over et år. Det nyder hun meget, da det giver noget at stå op til og en udfyldt formiddag i godt selskab. 

Følg med Jette en dag på internatet lige her: 


Læs også

Livet som frivillig

Vi er dybt taknemmelige for alle de fantastiske mennesker, som frivilligt hjælper os i vores arbejde med at sikre, at kæledyr har det godt sammen med deres mennesker. Her har du muligheden for at høre mere om nogen af mange ildsjæle, som vi har fornøjelsen af at arbejde sammen med hver dag.

Kaniner giver indhold i Jespers hverdag

To gange om ugen får vores kaniner fint besøg af Jesper. Som frivillig hos The Voice of Pets, giver det Jesper indhold i hverdagen at...

En følelse af at høre til

Louise er uddannet SOSU-hjælper, men fik i 2009 tilkendt førtidspension. Hun er nu frivillig koordinator for adoptionsvennerne. "Det betyder meget for mig, at jeg stadig har noget at bidrage med i de få timer, jeg kan. Det giver mig meget at hjælpe til. Både socialt, fagligt og personligt.”

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere