Dig som ejer af en psykiatrisk servicehund

Som ejer af en psykiatrisk servicehund...

Hvor må jeg medbringe min psykiatriske servicehund?

Hvor må jeg medbringe min psykiatriske servicehund?

Det er desværre ikke alle steder, du må medbringe din psykiatriske servicehund. Men det arbejder vi på løbende bliver bedre. Rent praktisk indhenter vi skriftlige tilladelser og undersøger regler for at medbringe servicehunde i butikker, offentlig transport med videre.
Hvad kræver det af dig?

Hvad kræver det af dig?

Du skal dokumentere, at du har en diagnosticeret vedvarende psykisk lidelse, have en hund, som er godkendt af Trinitas/The Voice of Pets, have et fast medlemskab af Trinitas/The Voice of Pets, være over 18 år og selv stå for det økonomiske.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere