Ekvipagen: dig og din psykiatriske servicehund

Re-certificering af den psykiatriske servicehund

Re-certificering af den psykiatriske servicehund

Vi re-certificerer vores psykiatriske service- og terapihunde hvert andet år. Det gør vi for at observere den ønskede udvikling i ekvipagen mellem hund og ejer,...
Trænere til psykiatrisk service- og terapihunde

Trænere til psykiatrisk service- og terapihunde

Hvis du og din hund gerne vil gennemgå træning og certificeres til psykiatrisk servicehund eller terapihund, så har vi trænere over hele landet.
Hvad skal min hund og jeg kunne?

Hvad skal min hund og jeg kunne?

Træningen til certificering af psykiatrisk servicehund kræver en stærk indsats fra din hund og dig. Består I offentlighedstesten, får du et certificeringsbevis og et ID-kort. Samtidig er din hund kvalificeret til at bære en vest, så mennesker på gaden kan se, at I danne et vigtigt par, og at de skal tage hensyn til jer.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere