Adoptér en hund

Adoptér en hund

For at vi kan hjælpe kæledyr i nød, er vi fuldstændig afhængige af frivillige økonomiske bidrag. Vi vil gerne hjælpe så mange kæledyr som muligt og så godt, som vi kan.

Nogle af dyrene der kommer på internatet er i en sølle forfatning og kræver megen dyrlægebehandling og pleje af vores dygtige og omsorgsfulde personale. Men økonomien kan sætte grænser for i hvor stort et omfang, vi kan hjælpe. Hjælp os derfor med at gøre en afgørende forskel for de kæledyr, der har brug for kyndig hjælp.

Din økonomiske støtte af vores arbejde kan sikre, at det forløb en hund gennemgår, når den ankommer til internatet, gør en verden til forskel for resten af hundens liv.

Hundens liv på internatet

Når hunden ankommer til internatet bliver den tjekket af en dyrlæge og adfærdsvurderet.

Ved at vurdere hundens adfærd kan vi finde ud af, om den er egnet til at komme ud i en ny familie, og hvordan vi skal arbejde med hunden, for at den bliver klar til en ny kærlig familie. Nogle af hundene har været meget igennem og føler sig utrygge og nervøse. Det kræver tid og tålmodighed både fra hundens og vores side at rette op på. Vi finder også ud af om hunden trives godt med andre kæledyr og med børn.

Men ét er at gøre hunden klar til en ny kærlig familie, noget andet er, om du og din familie er klar til at påtage jer det store ansvar, der følger med at give en hund et godt, trygt og kærligt liv?

Læs mere om:

Vigtige overvejelser inden du anskaffer dig en hund 

   

   Læs også

   Hvalpetjek

   Har du fået dig en hundehvalp, er det vigtigt, at I kommer godt fra start. Vi laver et klinisk tjek af din hvalp, og det...

   Foderanalyse fører din hund og dig ud af foderjunglen

   Får min hund det bedste foder? Det spørgsmål er der mange hundeejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige...

   Ernæringsrådgivning gør en forskel

   Kosten har stor betydning for hundens fysiske og mentale sundhed. Fungerer kroppen ikke optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke hundens adfærd og trivsel.  Til...

   Kun med din støtte er vores arbejde muligt

   Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

   Jeg vil hjælpe

   Din arv gør en forskel

   De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

   Læs mere

   FAQ: Ofte stillede spørgsmål

   Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

   Læs mere