Indlevér din hund

Indlevér din hund

Det er aldrig en nem beslutning at skille sig af med sin hund. Uanset hvad der er årsagen til, at du må skille dig med din hund, er det vigtigt, at du søger hjælp så tidligt i forløbet som muligt. På den måde har vi mulighed for at hjælpe dig og din hund videre i livet, hver for sig.

Har du truffet beslutningen om, at jeres veje skal skilles, så er det vigtigt, at du ringer til os eller sender en mail, så du kan træffe en aftale med os om, at du afleverer din hund hos os.

Vi vurderer hundens adfærd og sundhed, så vi er sikre på, at hunden er formidlingsegnet, og at det vil kunne trives på dyreinternatet i en periode. Sammen med vores fagmedarbejdere vurderer vores dyrlæge, om din hund er egnet til at blive adopteret til en ny familie.

Hvis din hund er mærket, ørertatoveret eller chippet, skal det også være registreret i de relevante registre på det tidspunkt, du indleverer den.

Når vi modtager din hund, koster det fra kr. 1.000,-.

Hvis årsagen til indlevering af din hund er, at du ikke har de nødvendige midler til en dyrlægebehandling, kan vi hjælpe dig med at søge en fond, der kan hjælpe med at dække udgifterne. 

Læs også

Adoptér en hund

Inden du vælger at blive hundeejer, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind I, hvilket ansvar du påtager dig. Hunde er sociale dyr, som kræver meget opmærksomhed. Har du tid og overskud til at passe den – også om 10-15 år?

Hvalpetjek

Har du fået dig en hundehvalp, er det vigtigt, at I kommer godt fra start. Vi laver et klinisk tjek af din hvalp, og det...

Foderanalyse fører din hund og dig ud af foderjunglen

Får min hund det bedste foder? Det spørgsmål er der mange hundeejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere