Pension for hunde

Pension for hunde

Vi glæder os til at byde din hund velkommen i vores hundepension. Med mange års erfaring og stor faglig viden om hunde, giver vi din hund det bedst tænkelige ophold hos os. Vi tager individuelle hensyn, og din hund får:

 • 2-3 daglige gåture
 • Leg i vores store have under opsyn
 • Kvalitetsfoder tilpasset din hund
 • Store, lyse bokse med musik
 • Mulighed for adgang til løbegård
 • Klimaanlæg og gulvvarme
 • Rengøring to gange dagligt

Vaccination, medicin og sygdom

For at undgå at sprede sygdomme kræver vi, at din hund er vaccineret mod:
 • Hundesyge
 • Leverbetændelse og parvovirus (maks. 3 år gammel)
 • Kennelhoste (parainfluenza) og leptospirose (maks. 1 år gammel). Både injektion og næsespray-vaccine mod kennelhoste er godkendt.
 • Vi beder dig derfor om at medbringe attesten fra dyrlægen, når du afleverer din hund i vores pension.
Har din hund brug for medicin under opholdet, giver vi det gerne til din hund. Husk at medbringe medicinen, når du afleverer din hund. Får din hund brug for at blive tilset af en dyrlæge, mens den er i pension hos os, forbeholder vi os ret til at tilkalde dyrlægen for din regning. Vi har altid hundens velfærd i centrum, når den er hos os.

Foder og egne medbragte ting

I pensionen fodrer vi med kvalitetsfoder fra Hill's, som er tilpasset din hunds alder og behov. Hvis du gerne vil have, at din hund får noget andet foder, vil vi beder dig om at medbringe foderet, når du afleverer din hund hos os.

Har din hund allergi, sart mave eller lignende tager vi selvfølgelig hensyn til det, blot du sørger for at informere os, når du afleverer din hund. Din hund må gerne medbringe egen kurv, tæppe, sele og lignende, det er dog på eget ansvar, og vi vil gerne bede dig om at mærke tingene med hundens eller dit navn. Vi har desværre ikke mulighed for at erstatte bortkomne effekter.

Priser for pension

Når du afleverer din hund i vores pension, betaler du for hele perioden. Selvom du afhenter din hund før det aftalte tidspunkt, kan vi ikke refundere dele af beløbet til dig. Det er fordi, vi ikke har mulighed for at tildele din hunds pensionsplads til en anden med så kort varsel. Derfor afregner vi også indleverings- og afhentningsdagen som hele dage.

Din bestilling er bindende. Hvis du bliver nød til at afbestille pensionen, er det vigtigt, at du gør det senest 1 uge før den bestilte periode udenfor højsæson, og senest 4 uger før den bestilte periode i højsæsonen. Ellers er vi nødsaget til at opkræve 50% af beløbet for den bestilte periode.

Følgende priser er gældende pr. dag:

 • En hund kr. 225,-
 • Anden hund i samme boks: kr. 200,-

Helligdagstillæg i perioden 20/12-05/01, vinterferien, Påsken, Kr. Himmelfartsferien, Pinsen, Store Bededagsferien, julimåned og efterårsferien: kr. 100,- pr. boks pr. døgn.
Den 31/12 - 01/01 koster det kr. 1000,- pr. hund.

Bestilling og afbestilling

Du kan bestille pension til din hund på følgende måder:

Bestil i god tid til højsæsonen:
Vinterferie (uge 7-8)
Sommerferie (uge 26-35)
Efterårsferie (uge 41-42)
Juleferie og nytår (uge 52-1)

Bemærk! Vi opkræver 50% af beløbet for den bestilte periode, hvis du afbestiller:

 • Udenfor højsæson: mindst 1 uge før bestilt periode
 • I højsæson: mindst 4 uger før bestilt periode


Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen, Veterinærkontrollen til at drive hundepension samt dyreinternat. Læs mere her: Fødevarestyrelsen

Læs også

Adoptér en hund

Inden du vælger at blive hundeejer, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind I, hvilket ansvar du påtager dig. Hunde er sociale dyr, som kræver meget opmærksomhed. Har du tid og overskud til at passe den – også om 10-15 år?

Hvalpetjek

Har du fået dig en hundehvalp, er det vigtigt, at I kommer godt fra start. Vi laver et klinisk tjek af din hvalp, og det...

Foderanalyse fører din hund og dig ud af foderjunglen

Får min hund det bedste foder? Det spørgsmål er der mange hundeejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere