Sundhed for din hund

Sundhed for din hund

Sundhed er en helhedsbetragtning

Alle hunde har brug for pleje, både fysisk og psykisk. Vi ser altid på hunden som en helhed, fordi det indre hænger sammen med det ydre. Vores dygtige fagfolk kan rådgive dig om stort set alt og hjælpe dig og din hund godt på vej, så I får det bedste liv sammen.

Hundemassage kan forebygge skader

Hundemassage løsner op og lindrer spændinger, både fysisk og psykisk. Massage får hundens krop til at udskille oxytocin (kærlighedshormonet) og nedsætter derigennem stressniveauet i kroppen. Massage kan også styrke hundens bevægeapparat og hjælpe efter skader og operationer. 

For at tilrettelægge behandlingen individuelt, laver vi inden massagen et klinisk tjek, som omfatter en analyse af hundens gang og eventuelle smertereaktioner, samt en gennemgang af hundens sygehistorie. Du vil desuden få nogle få nemme øvelser med hjem, som vi kan følge op på til efterfølgende konsultationer. 

Behandler Karina Hindborg er uddannet dyrlægeeksamineret fysiologisk hundemassør.

Book tid til hundemassage

Ernæringsrådgivning gør en forskel

Kosten har stor betydning for dyrets fysiske og mentale sundhed. Fungerer kroppen ikke optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke hundens adfærd og trivsel. 

Til behandlingen nedskrives hundens sygehistorie. Vi observerer hundens bevægelser, pels og adfærd. Desuden bliver hundens eksisterende foder analyseret. Alt sammen for at kunne finde frem til det bedste foder for netop din hund.

Behandler Dorthe Pedersen er veterinær ernæringsterapeut.

Book tid til ernæringsrådgivning

Foderanalyse fører din hund og dig ud af foderjunglen

Får min hund det bedste foder? Det spørgsmål er der mange hundeejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige ernæring er vigtig for, at din hund trives både fysisk og psykisk. Vi tilbyder derfor en analyse af din hunds eksisterende foder, for at finde ud af om din hund mangler noget.

Til konsultationen skal du medbringe en pose af foderet samt din hund. Du vil få tilsendt et svar på foderanalysen og en anbefaling af foder på e-mail inden for en uge.

Behandler Dorthe Pedersen er veterinær ernæringsterapeut.

Book tid til foderanalyse

Hvalpetjek

Har du fået dig en hundehvalp, er det vigtigt, at I kommer godt fra start.

Vi laver et klinisk tjek af din hvalp, og det betyder, at vi analyserer hundens gang. Vi tilvænner den til massage og øver den i at bevare roen. Vi vil desuden vejlede og rådgive om pelspleje, foder og ernæring. Hvalpetjekket er for hvalpe op til 6 måneder.

Behandler Karina Hindborg er uddannet dyrlægeeksamineret fysiologisk hundemassør.

Book tid til hvalpetjek

 

Læs også

Adoptér en hund

Inden du vælger at blive hundeejer, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind I, hvilket ansvar du påtager dig. Hunde er sociale dyr, som kræver meget opmærksomhed. Har du tid og overskud til at passe den – også om 10-15 år?

Hvalpetjek

Har du fået dig en hundehvalp, er det vigtigt, at I kommer godt fra start. Vi laver et klinisk tjek af din hvalp, og det...

Foderanalyse fører din hund og dig ud af foderjunglen

Får min hund det bedste foder? Det spørgsmål er der mange hundeejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere