Hunde til nyt hjem

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi hunde til nye kærlige hjem. Listen over hunde bliver opdateret flere gange om ugen og er ikke fuldstændig. Nogle hunde kan være reserveret eller andre har fundet et nyt hjem uden at det fremgår på siden.

Vi formidler ikke hunde efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af hundene på internatet, så skal hunden også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på hundens vegne.

NB! Du skal være fyldt 18 år og vise legitimation, hvis du ønsker at adoptere en hund.

Prisen for at adoptere en hund

Alle vores hunde er sundhedsefterset af en dyrlæge, adfærdsvurderet, mærket, registreret og givet første del af vaccine: kr. 3.200,-

Når du kommer og henter din hund med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og Hill’s foder med fra vores internatsbutik. Alle vores hunde får Hills foder, mens de bor på internatet, og det er vigtigt i hvert fald den første tid, at du giver din hund det samme foder, som den har fået på internatet. På den måde mindsker du stress hos hunden, der jo har mange ting at vænne sig til sammen med dig og din familie.

Læs mere om:
Vigtige overvejelser inden du anskaffer dig en hund


Daisi og Balu

Daisi og Balu

Køn: Hanhund og tæve
Alder: 20/07/19
Race: Labrador/Rottweiler/Cocker Spaniel
Aslan

Aslan

Køn: Hanhund
Alder: 26/07/18
Race: Ruhåret Hønsehund/Labrador

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere