Nødhjælp til kæledyr

Nødhjælp til kæledyr

Vores dyreværnskonsulent hjælper i sager og spørgsmål omkring dyr, der vanrøgtes eller bliver mishandlet. Vores konsulent besøger dyret og dets ejer, og ofte får vores dyreværnskonsulent en god snak med ejeren, som så retter op på de ting, der gav anledning til besøget. Dyreværnskonsulentens arbejde tager blandt andet udgangspunkt i dyreværnsloven. I grove tilfælde bliver politiet involveret.

Vil du anmelde en dyreværnssag, så kan du gøre det anonymt:

Hvis du påkører et dyr eller finder et dyr, der er kommet til skade, kan du ringe til dyrenes vagtcentral på: 1812. Telefonen er døgnbemandet, og du kan ringe fra hele landet.

Hvalpefabrikker

Oplever du større aktiviteter, der komprimerer dyrevelfærden, skal du kontakte politiet. For eksempel, hvis du har mistanke om hvalpefabrikker, er det vigtigt, at du kontakter politiet, som både kan rådgive dig om, hvordan du skal forholde dig, og som kan modtage de oplysninger, du har og eventuelt arbejde videre med sagen.

Læs også

Fremlysning af kæledyr

Hunkat fra BrabrandKøn: HunkatAlder: UngRace: HuskatInternatet har den 31/03/20 fået denne kat ind fra Brabrandsøen i Brabrand. Modtager vi ikke henvendelse fra ejer senest den...

Vildkatte

Vi har gennem årene fået stor ekspertise i at indfange vildkatte. Ekspertisen stiller vi, mod betaling, til rådighed for borgerne.

Efterlysning

Hvis din hund er forsvundet Hvis din hund er forsvundet, skal du ringe 114 og melde den savnet hos politiet. Det er en god idé...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere