Hvad skal min hund og jeg kunne?

Hvad skal min hund og jeg kunne?

Selve træningen til certificering af psykiatrisk servicehund kræver en stærk indsats fra både din hund og dig. Består din hund og dig offentlighedstesten, får du et certificeringsbevis og et ID-kort. Samtidig er din hund kvalificeret til at bære et psykiatrisk servicehundedækken også kaldet en vest, så mennesker på gaden kan se, at I danne et vigtigt par, og at de skal tage hensyn til jer.

Når I har bestået alle obligatoriske testelementer, bliver I certificeret. I bliver vurderet på hvert enkelt element, bestået/ikke bestået, og I får en samlet kommentar på hele testen. En testleder bidrager til vurderingen.

Du har mulighed for at inddrage ekstraordinære testelementer, blot testlederen er blevet gjort opmærksom på det senest én måned før testen afholdes.

Læs mere om hvad du og din hund skal kunne for at blive certificeret psykiatrisk servicehund:

Har du eller kender du en, der kunne have glæde af en psykiatrisk servicehund, er du velkommen til at:

Læs også

Hvad kræver det af hunden?

Hvis du har en hund og gerne vil have den certificeret som psykiatrisk servicehund, skal vi godkende den. Din hund skal være mindst 2 år...

Luna er til stede og tillidsskabende

Terapihunden Luna har netop bestået sin re-certificering med glans. Vi re-certificerer vores psykiatriske servicehunde og terapihunde hvert andet år for at sikre, at de lever op til vores krav og derved kan udføre deres arbejde og hjælpe bedst muligt.

Kommunale bevillinger til psykiatrisk servicehund

Kommunale bevillinger til psykiatrisk servicehund som hjælpemiddel En kommune kan med fordel bevilge en psykiatrisk servicehund til en borger. Kommunen kan vælge at give en...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere