Adoptér en kanin

Adoptér en kanin

For at vi kan hjælpe kæledyr i nød, er vi fuldstændig afhængige af frivillige økonomiske bidrag. Vi vil gerne hjælpe så mange kæledyr som muligt og så godt, som vi kan.

Nogle af dyrene der kommer på internatet er i en sølle forfatning og kræver megen dyrlægebehandling og pleje af vores dygtige og omsorgsfulde personale. Men økonomien kan sætte grænser for i hvor stort et omfang, vi kan hjælpe. Hjælp os derfor med at gøre en afgørende forskel for de kæledyr, der har brug for kyndig hjælp.

Din økonomiske støtte af vores arbejde kan sikre, at det forløb en kanin gennemgår, når den ankommer til internatet, gør en verden til forskel for resten af kaninens liv.

Kaninens rejse på internatet

Vi modtager mange kaniner i løbet af året, som vi gør klar til et nyt kærligt hjem. Kaninerne bliver tjekket af en dyrlæge og adfærdsvurderet. Nogle kaniner har været meget igennem, før de kommer på vores internat. De kan være utrygge og nervøse. Det kræver derfor tid og tålmodighed både fra kaninens side og fra vores side at rette op på. Ud fra kaninens historie og vores kontakt med den, finder vi også ud af om kaninen trives godt med andre dyr og med børn.

Når kaninen er klar både fysisk og mentalt, finder vi et godt og kærligt hjem til den.

Men ét er at gøre kaninen klar til en ny kærlig familie, noget andet er, om du og din familie er klar til at påtage jer det store ansvar, der følger med at give en kanin et godt, trygt og kærligt liv?

Læs mere om:

Vigtige overvejelser inden du anskaffer dig en kanin

 

 

Læs også

Afsked med din kanin

Vi føler med dig den dag, du må sige farvel til din kanin – dit kære familiemedlem. Så megen glæde og så mange oplevelser, I...

Vigtige overvejelser inden du anskaffer dig en kanin

Din kanin og det gode livKaninen er det tredje mest almindelige familiedyr efter hunden og katten, men desværre er kaninen samtidig det mest misforståede kæledyr....

Pas på kaninen i vinterkulden

Vejret er blevet koldere – og det har stor betydning for kaninerne. Hvis du har en udekanin, skal den ikke direkte sættes ind i stuen...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere