Ernæringsrådgivning gør en forskel

Ernæringsrådgivning gør en forskel


Kosten har stor betydning for kaninens fysiske og mentale sundhed. Fungerer kroppen ikke optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke kaninens adfærd og trivsel. 

Til behandlingen nedskrives kaninens sygehistorie. Vi observerer kaninens bevægelser, pels og adfærd. Desuden bliver kaninens eksisterende foder analyseret. Alt sammen for at kunne finde frem til det bedste foder for netop din kanin.

Behandler Dorthe Pedersen er veterinær ernæringsterapeut.

Du kan læse lidt om Dorthe her Medarbejdere

Læs også

Kloklip

Kaniners klør vokser hele tiden, derfor anbefaler vi at din kanin får klippet klør ca. hver anden måned med en speciel kloklipper. Brug aldrig en...

Sundhed for din kanin

Adoptér en kanin

Hvis du giver din kanin et liv, der imødekommer dens naturlige behov, vil du opdage hvor intelligent, kærlig, nysgerrig og glad din kanin kan være.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere