Indlevér din kanin

Indlevér din kanin

Det er aldrig en nem beslutning at skille sig af med sin kanin. Uanset hvad der er årsagen til, at du må skille dig med din kanin, er det vigtigt, at du søger hjælp så tidligt i forløbet som muligt. På den måde har vi mulighed for at hjælpe dig og din kanin videre i livet, hver for sig.

Har du truffet beslutningen om, at jeres veje skal skilles, så er det vigtigt, at du ringer til os eller sender en mail, så du kan træffe en aftale med os om, at du afleverer din kanin hos os.


Vi vurderer kaninens adfærd og sundhed, så vi er sikre på, at kaninen er formidlingsegnet, og at det vil kunne trives på dyreinternatet i en periode. Sammen med vores fagmedarbejdere vurderer vores dyrlæge, om din kanin er egnet til at blive adopteret til en ny familie.

Hvis din kanin er mærket, ørertatoveret eller chippet, skal det også være registreret i de relevante registre på det tidspunkt, du indleverer det.

Når vi modtager din kanin, koster det fra kr. 400,-.

Hvis årsagen til indlevering af din kanin er, at du ikke har de nødvendige midler til en dyrlægebehandling, kan vi hjælpe dig med at søge en fond, der kan hjælpe med at dække udgifterne. 

Læs også

Adoptér en kanin

Hvis du giver din kanin et liv, der imødekommer dens naturlige behov, vil du opdage hvor intelligent, kærlig, nysgerrig og glad din kanin kan være.

Afsked med din kanin

Vi føler med dig den dag, du må sige farvel til din kanin – dit kære familiemedlem. Så megen glæde og så mange oplevelser, I...

Vigtige overvejelser inden du anskaffer dig en kanin

Din kanin og det gode livKaninen er det tredje mest almindelige familiedyr efter hunden og katten, men desværre er kaninen samtidig det mest misforståede kæledyr....

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere