Pas på kaninen i vinterkulden

Pas på kaninen i vinterkulden

Vejret er blevet koldere – og det har stor betydning for kaninerne. Hvis du har en udekanin, skal den ikke direkte sættes ind i stuen og bo, men gradvist vænnes til en højere temperatur. De kan sagtens bo udenfor hele året. Dog skal du sikre dig, at den har et isoleret hus, hvor der er ly for vind og vejr. Og hvis du har en indekanin, skal den ikke sættes udenfor og bo. Kaniner er nemlig meget følsomme overfor store temperaturændringer. De sætter deres pels efter, hvordan temperaturen er. Her på internatet betyder det også, at vi i øjeblikket ikke formidler kaniner ud i hjem, hvor de skal gå udenfor i vinteren. Vi tager i øjeblikket heller ikke kaniner ind, som har været udekaniner. 

Læs også

Adoptér en kanin

Hvis du giver din kanin et liv, der imødekommer dens naturlige behov, vil du opdage hvor intelligent, kærlig, nysgerrig og glad din kanin kan være.

Afsked med din kanin

Vi føler med dig den dag, du må sige farvel til din kanin – dit kære familiemedlem. Så megen glæde og så mange oplevelser, I...

Vigtige overvejelser inden du anskaffer dig en kanin

Din kanin og det gode livKaninen er det tredje mest almindelige familiedyr efter hunden og katten, men desværre er kaninen samtidig det mest misforståede kæledyr....

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere