Pension

Pension

Vi glæder os til at byde din kanin velkommen i vores splinternye pension for smådyr. Pension er indrettet i vores nye klimavenlige bygning. I pensionen tilbyder vi din kanin:

 • Delvis frikanin-koncept i et roligt rum med store bokse
 • Foder, hø, strøelse og godbidder
 • Kvalitetsfoder tilpasset din kanin
 • Rengøring to gange dagligt
 • Klimaanlæg

  Vaccination, medicin og sygdom

  For at undgå at sprede sygdomme kræver vi, at din kanin er vaccineret mod VHD1 og VHD2.

  Vi beder dig medbringe attesten fra dyrlægen, når du afleverer din kanin i vores pension. Vi stiller ingen krav til vaccination af gnavere.

  Har din kanin brug for medicin under opholdet, giver vi det gerne. Husk at medbringe medicinen, når du afleverer din kanin. Får din kanin brug for at blive tilset af en dyrlæge, mens den er i pension hos os, forbeholder vi os ret til at tilkalde vores dyrlæge for din regning. Vi har altid kaninens velfærd i centrum, når det er hos os. Ønsker du, at vi bruger Abild Dyreklinik, er det vigtigt, du oplyser det, når du afleverer din kanin. Ligeledes, ønsker du, at vi bruger din dyrlæge (i Aarhus Kommune), er det vigtigt du oplyser om dette, når du afleverer kaninen hos os. I så fald er vi nødt til at pålægge kørepenge.

  Følgende priser er gældende pr. påbegyndt døgn:

  • En kanin kr. 125,-
  • Anden kanin i samme boks kr. 100,-
  • Gnaver i eget bur kr. 100,-

  Helligdagstillæg i perioden 20/12-05/01, vinterferien, påsken, Kr. Himmelfartsferien, Pinsen, Store Bededagsferien, julimåned og efterårsferien: kr. 100,- pr. boks pr. døgn.
  Den 31/12 - 01/01 koster det kr. 1.000.- pr. kanin.

   Bestilling og afbestilling

   Du kan bestille pension til din kanin på følgende måder:

   Bestil i god tid til højsæsonen:
   Vinterferie (uge 7-8)
   Sommerferie (uge 26-35)
   Efterårsferie (uge 41-42)
   Juleferie og nytår (uge 52-1)

   Bemærk! Vi opkræver 50% af beløbet for den bestilte periode, hvis du afbestiller:

   • Udenfor højsæson: mindst 1 uge før bestilt periode
   • I højsæson: mindst 4 uger før bestilt periode

   Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen, Veterinærkontrollen til at drive kaninpension samt dyreinternat. Læs mere her: Fødevarestyrelsen 

    

   Læs også

   Kloklip

   Kaniners klør vokser hele tiden, derfor anbefaler vi at din kanin får klippet klør ca. hver anden måned med en speciel kloklipper. Brug aldrig en...

   Sundhed for din kanin

   Adoptér en kanin

   Hvis du giver din kanin et liv, der imødekommer dens naturlige behov, vil du opdage hvor intelligent, kærlig, nysgerrig og glad din kanin kan være.

   Kun med din støtte er vores arbejde muligt

   Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

   Jeg vil hjælpe

   Din arv gør en forskel

   De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

   Læs mere

   FAQ: Ofte stillede spørgsmål

   Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

   Læs mere