Kaniner til nyt hjem

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi kaniner til nye kærlige hjem. Listen over kaniner bliver opdateret flere gange om ugen og er ikke fuldstændig. Nogle kaniner kan være reserveret eller andre har fundet et nyt hjem, uden at det fremgår på siden.

Vi gør opmærksom på, at vi kun udleverer kaniner til hjem, hvor de skal bo som hel eller delvis frikanin. Det vil sige, at de går frit i hele huset eller dele af det, og eventuelt har en base med god plads, hvor de kan være, når du for eksempel ikke er hjemme. Vi formidler ikke kaniner til et liv i bur med minimal udetid.

Vi formidler ikke kaniner og smådyr efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af kaninerne på dyreinternatet, så skal kaninen også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på kaninens vegne.

Bemærk! Du skal være fyldt 18 år og vise legitimation, hvis du ønsker at adoptere en kanin.

Prisen for at adoptere en kanin
Alle vores kaniner er sundhedsefterset af en dyrlæge, adfærdsvurderet, neutraliseret, VHD1- og VHD2-vaccineret: kr. 1.200,-

Bemærk! Vi formidler i øjeblikket ikke kaniner ud i hjem, hvor de skal gå udenfor i vinteren. Læs mere om hvorfor: Pas på kaninen i vinterkulden 

Når du kommer og henter din kanin med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og foder med fra vores butik på internatet. 

Læs mere om:

    Vigtige overvejelser inden du anskaffer en kanin


Molo

Molo

Køn: Hun
Alder: Voksen
Race: Løvehoved
Gitte Grå

Gitte Grå

Køn: Hun
Alder: Voksen
Race: Vædder
Coco

Coco

Køn: Han
Alder: 15/07/17
Race: Blanding
Nala

Nala

Køn: Steriliseret hun
Alder: Voksen

Race: Lille Rex
Hanne

Hanne

Køn: Steriliseret hun
Alder: Voksen
Race: Blanding
Freddy

Freddy

Køn: Kastreret han
Alder: 26/01/18
Race: Blanding
Daisy

Daisy

Køn: Steriliseret hunkanin
Alder: Voksen
Race: Rex
Viggo Skjold Hansen

Viggo Skjold Hansen

Køn: Kastr. han
Alder: Voksen
Race: Hvid Dansk Land
Ingeborg Skjern

Ingeborg Skjern

Køn: Steriliseret hun
Alder: Voksen
Race: Hvid Dansk Land
Agnes Jensen

Agnes Jensen

Køn: Steril. hun
Alder: Voksen
Race: Blandet Hermelin

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere