Viggo Skjold Hansen

Viggo Skjold HansenKøn:
Kastr. han
Alder: Voksen
Race: Hvid Dansk Land

Søger
Et hjem med plads til at boltre sig, som hel eller delvis frikanin.
Vores kaniner er indekaniner og kan pt. ikke formidles til et udendørs hjem.

Baggrund/Historie
Viggo har boet på internatet siden den 05/12/19. Han er redningskanin og kommer fra et sted hvor han gik sammen med flere andre og ikke havde det godt. Han havde mange sår, var tynd og muskelfattig. Han skulle eftersigende være Hvid Dansk Landkanin, men er dog noget mindre end racestandarden pt.

Personlighed/Adfærd
Rigtig sød fyr, som heldigvis ikke virker mærket af det miljø han kommer fra. Han vil gerne nusses og snakkes med, men bryder sig ikke om at blive løftet. Kan dog håndteres i forbindelse med f.eks. dyrlægetjek. Skal ikke ud til en familie med små børn.

Særlige bemærkninger
Viggo blev kastreret den 20/01/20 og kan 6-8 uger efter bondes med anden hormonfri kanin. Han er vaccineret mod VHD1 og VHD2.

Læs også

Molo

Køn: Hun
Alder: Voksen
Race: Løvehoved

Gitte Grå

Køn: Hun
Alder: Voksen
Race: Vædder

Coco

Køn: Han
Alder: 15/07/17
Race: Blanding

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere