Adoptér en kat

Adoptér en kat

For at vi kan hjælpe kæledyr i nød, er vi fuldstændig afhængige af frivillige økonomiske bidrag. Vi vil gerne hjælpe så mange kæledyr som muligt og så godt, som vi kan.

Nogle af dyrene der kommer på internatet er i en sølle forfatning og kræver megen dyrlægebehandling og pleje af vores dygtige og omsorgsfulde personale. Men økonomien kan sætte grænser for i hvor stort et omfang, vi kan hjælpe. Hjælp os derfor med at gøre en afgørende forskel for de kæledyr, der har brug for kyndig hjælp.

Din økonomiske støtte af vores arbejde kan sikre, at det forløb en kat gennemgår, når den ankommer til internatet, gør en verden til forskel for resten af kattens liv.

Kattens rejse på internatet

Når vi modtager katten på internatet bliver den tjekket af en dyrlæge og adfærdsvurderet.

Ved at vurdere kattens adfærd kan vi finde ud af, om den er egnet til at komme ud i en ny familie, og hvordan vi skal arbejde med katten, for at den bliver klar til en ny kærlig familie. Nogle af kattene har været meget igennem og føler sig utrygge og nervøse. Det kræver tid og tålmodighed både fra kattens og vores side at rette op på. Vi finder også ud af om katten trives godt med andre kæledyr og med børn.

Når katten er klar både fysisk og mentalt, så finder vi et godt og kærligt hjem til den.

Men ét er at gøre kæledyret klar til en ny kærlig familie, noget andet er, om du og din familie er klar til at påtage jer det store ansvar, der følger med at give et kæledyr et godt, trygt og kærligt liv?

Læs mere om:


  Læs også

  Foderanalyse fører din kat og dig ud af foderjunglen

  Får min kat det bedste foder? Det spørgsmål er der mange katteejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige...

  Ernæringsrådgivning gør en forskel

  Kosten har stor betydning for kattens fysiske og mentale sundhed. Fungerer kroppen ikke optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke din kats adfærd og...

  Afsked med din kat

  Vi føler med dig den dag, du må sige farvel til din kat – dit kære familiemedlem. Så megen glæde og så mange oplevelser, I...

  Kun med din støtte er vores arbejde muligt

  Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

  Jeg vil hjælpe

  Din arv gør en forskel

  De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

  Læs mere

  FAQ: Ofte stillede spørgsmål

  Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

  Læs mere