Ernæringsrådgivning gør en forskel

Ernæringsrådgivning gør en forskel

Kosten har stor betydning for kattens fysiske og mentale sundhed. Fungerer kroppen ikke optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke din kats adfærd og trivsel. 

Til behandlingen nedskrives kattens sygehistorie. Vi observerer kattens bevægelser, pels og adfærd. Desuden bliver kattens eksisterende foder analyseret. Alt sammen for at kunne finde frem til det bedste foder for netop din kat.

Behandler Dorthe Pedersen er veterinær ernæringsterapeut.

Book tid til ernæringsrådgivning

Sundhed er en helhedsbetragtning

Alle katte har brug for pleje, både fysisk og psykisk. Vi ser altid på katten som en helhed, fordi det indre hænger sammen med det ydre. Vores dygtige fagfolk kan rådgive dig om stort set alt og hjælpe dig og din kat godt på vej, så I får det bedste liv sammen.

Læs også

Foderanalyse fører din kat og dig ud af foderjunglen

Får min kat det bedste foder? Det spørgsmål er der mange katteejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige...

Afsked med din kat

Vi føler med dig den dag, du må sige farvel til din kat – dit kære familiemedlem. Så megen glæde og så mange oplevelser, I...

Vigtige overvejelser inden du anskaffer dig en kat

Inden du vælger at få dig en kat skal du overveje, om du har tiden til at tage dig godt af den, om du har råd til foder, kattegrus, neutralisation, mærkning, vaccinationer og uforudsete dyrlægeregninger. Du skal også huske på, at en kat kan blive 20 år gammel. Kan du tage ansvar for den så længe? Og endeligt skal du gøre dig klart, om din bolig passer til kattens behov, for en kat der er vant til at være ude, vil ikke trives indenfor.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere