Indlevér din kat

Indlevér din kat

Det er aldrig en nem beslutning at skille sig af med sin kat. Uanset hvad der er årsagen til, at du må skille dig med din kat, er det vigtigt, at du søger hjælp så tidligt i forløbet som muligt. På den måde har vi mulighed for at hjælpe dig og din kat videre i livet, hver for sig.

Har du truffet beslutningen om, at jeres veje skal skilles, så er det vigtigt, at du ringer til os eller sender en mail, så du kan træffe en aftale med os om, at du afleverer din kat hos os.

Vi vurderer kattens adfærd og sundhed, så vi er sikre på, at katten er formidlingsegnet, og at det vil kunne trives på dyreinternatet i en periode. Sammen med vores fagmedarbejdere vurderer vores dyrlæge, om din kat er egnet til at blive adopteret til en ny familie.

Hvis din kat er mærket, ørertatoveret eller chippet, skal det også være registreret i de relevante registre på det tidspunkt, du indleverer det.

Når vi modtager din kat, koster det fra kr. 800,-.

Hvis årsagen til indlevering af dit kæledyr er, at du ikke har de nødvendige midler til en dyrlægebehandling, kan vi hjælpe dig med at søge en fond, der kan hjælpe med at dække udgifterne. 

Læs også

Foderanalyse fører din kat og dig ud af foderjunglen

Får min kat det bedste foder? Det spørgsmål er der mange katteejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige...

Ernæringsrådgivning gør en forskel

Kosten har stor betydning for kattens fysiske og mentale sundhed. Fungerer kroppen ikke optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke din kats adfærd og...

Afsked med din kat

Vi føler med dig den dag, du må sige farvel til din kat – dit kære familiemedlem. Så megen glæde og så mange oplevelser, I...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere