Pension

Pension

Vi glæder os til at byde din kat velkommen i vores splinternye pension indrettet vores nye klimavenlige bygning til katte, kaniner og smådyr. Din kat får:
  • Aktivering og stimulering i et af vores aktivitetsrum
  • Lyse, venlige rum med gulvvarme, musik og adgang til udendørs løbegård
  • Kvalitetsfoder tilpasset din kat
  • Rengøring tre gange dagligt
  • Klimaanlæg

Vaccination, medicin og sygdom

For at undgå at sprede sygdomme kræver vi, at din kat er vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza. Vaccinationen må maksimalt være 1 år gammel, og vi beder dig medbringe attesten fra dyrlægen, når du afleverer din kat i vores pension.
Har din kat brug for medicin under opholdet, giver vi det gerne. Husk at medbringe medicinen, når du afleverer din kat. Får din kat brug for at blive tilset af en dyrlæge, mens den er i pension hos os, forbeholder vi os ret til at tilkalde dyrlægen for din regning. Vi har altid kattens velfærd i centrum, når den er hos os.

Foder og medbragte ting

I pensionen fodrer vi med kvalitetsfoder fra Hill's, som er tilpasset din kats alder og behov. Hvis du gerne vil have, at din kat får noget andet foder, vil vi beder dig om at medbringe foderet, når du afleverer din kat hos os.
Har din kat allergi, sart mave eller lignende tager vi selvfølgelig hensyn til det, blot du sørger for at informere os, når du afleverer din kat. Din kat må gerne medbringe sine egne tæpper, huler og lignende, det er dog på eget ansvar, og vi vil gerne bede dig om at mærke tingene med kattens eller dit navn. Vi har desværre ikke mulighed for at erstatte bortkomne effekter.


Følgende priser er gældende pr. dag:
 

  • En kat kr. 150,-
  • Anden kat i samme boks: kr. 125,-
  • Yderligere pr. kat i samme boks kr. 50,-

Helligdagstillæg i perioden 20/12-05/01, vinterferien, Påsken, Kr. Himmelfartsferien, Pinsen, Store Bededagsferien, juli måned og efterårsferien: kr. 100,- pr. boks pr. døgn.
Den 31/12 - 01/01 koster det kr. 1000,- pr. kat.

Bestilling og afbestilling

Du kan bestille pension til din kat på følgende måder:

Bestil i god tid til højsæsonen:
Vinterferie (uge 7-8)
Sommerferie (uge 26-35)
Efterårsferie (uge 41-42)
Juleferie og nytår (uge 52-1)

Bemærk! Vi opkræver 50% af beløbet for den bestilte periode, hvis du afbestiller:

  • Udenfor højsæson: mindst 1 uge før bestilt periode
  • I højsæson: mindst 4 uger før bestilt periode

Vi er godkendt af Fødevarestyrelsen, Veterinærkontrollen til at drive kattepension samt dyreinternat. Læs mere her: Fødevarestyrelsen

Læs også

Foderanalyse fører din kat og dig ud af foderjunglen

Får min kat det bedste foder? Det spørgsmål er der mange katteejere, der stiller sig selv, og det kan være svært at gennemskue. Den rigtige...

Ernæringsrådgivning gør en forskel

Kosten har stor betydning for kattens fysiske og mentale sundhed. Fungerer kroppen ikke optimalt, opstår der en ubalance, som kan påvirke din kats adfærd og...

Afsked med din kat

Vi føler med dig den dag, du må sige farvel til din kat – dit kære familiemedlem. Så megen glæde og så mange oplevelser, I...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere