Katte til nyt hjem

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi katte til nye kærlige hjem. Listen over katte bliver opdateret flere gange om ugen og er ikke fuldstændig. Nogle katte kan være reserveret eller andre har fundet et nyt hjem, uden at det fremgår på siden.

Vi formidler ikke katte efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for en af kattene på dyreinternatet, så skal katten også falde for dig. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på kattens vegne.

Bemærk! Du skal være fyldt 18 år og vise legitimation, hvis du ønsker at adoptere en kat.

Prisen for at adoptere en kat
Alle vores katte er sundhedsefterset af en dyrlæge, adfærdsvurderet, orme- og loppebehandlet, neutraliseret, ørertatoveret og givet første del af vaccine: 1.200,-

Når du kommer og henter din kat med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og Hill’s foder med fra vores butik på internatet. Alle vores katte får Hill’s foder, mens de bor på internatet, og det er vigtigt i hvert fald den første tid, at du giver din kat det samme foder, som den har fået på internatet. På den måde mindsker du stress hos katten, der jo har mange ting at vænne sig til sammen med dig og din familie.

Læs mere om:

    Vigtige overvejelser inden du anskaffer dig en kat

Eliza

Eliza

Køn: Steril. hunkat
Alder: 01/08/13
Race: Huskat
Sofus

Sofus

Køn: Kastr. hankat
Alder: 11/06/17
Race: Blandet huskat
Agnes

Agnes

Køn: Steril. hunkat
Alder: 15/05/16
Race: Huskat
Coco

Coco

Køn: Steril. hunkat
Alder: 09/01/18
Race: Huskat
Frida

Frida

Køn: Hunkat
Alder: 30/07/19
Race: Huskat

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere