Bestyrelse

Bestyrelsen er sammensat af personer med en bred vifte af kompetencer og erfaringer fra erhvervslivet, som supplerer hinanden rigtig godt.

Formand Kalle Fisker

Pensioneret efter 37 år som officer i Søværnet, hvor han har haft en bred vifte af stillinger. Sidste job var chef for Marinestabens Udviklingsafdeling

Næstformand Frank Juhler

Pensioneret efter mange års virke i det private erhvervsliv med ansvarsområder økonomi, controlling, risikostyring, IT og investering.

Torben Hjorth

Salgskonsulent ved SMC Pneumatik A/S

Helle Billum

Har de sidste 30 år arbejdet som selvstændig frisør

Kim Vindberg-Larsen

Founder MEEwallet, Department Manager Bankdata

Jane Trier Mortensen

Uddannet pædagog, virksomhedsserviceassistent og kontorassistent med administration som speciale.

Ansat som borgervejleder ved Aarhus kommune.

Pia Daniel

Senior Projektchef, Envision A/S
 
Suppleanter

Merethe Jastram Knudsen

Pensioneret lærer og mangeårigt medlem af både foreningen og bestyrelsen

Jeanne Billum

Oprindeligt uddannet frisør, nu ansat hos Aarhus Kommune i Miljø og Teknik som en del af digitaliseringsteamet.

Læs også

Medarbejdere

Vi er The Voice of Pets. Vi er en flok ildsjæle, som også er totalt afhængige af de timelønnede og frivillige, som gør et formidabelt arbejde for kæledyrene på vores internat i Tranbjerg og med at udbrede forståelsen for kæledyrenes betydning for mennesker.

Bliv praktikant

Vi er glade for de mange praktikanter, som i løbet af året hjælper os på forskellige måder. Nogle hjælper med at passe dyrene på internatet...

Job

Vi har ingen ledige stillinger for øjeblikket.  Du kan overveje om, du vil give din tid til vores sag – se hvordan du ansøger: Bliv...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere