Læs også

Medarbejdere

Vi er The Voice of Pets. Vi er en flok ildsjæle, som også er totalt afhængige af de timelønnede og frivillige, som gør et formidabelt arbejde for kæledyrene på vores internat i Tranbjerg og med at udbrede forståelsen for kæledyrenes betydning for mennesker.

Job

Vi har ingen ledige stillinger for øjeblikket.  Du kan overveje om, du vil give din tid til vores sag – se hvordan du ansøger: Bliv...

Bestyrelse

Bestyrelsen er sammensat af personer med en bred vifte af kompetencer og erfaringer fra erhvervslivet, som supplerer hinanden rigtig godt.

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere