Smådyr til nyt hjem

På internatet i Tranbjerg ved Aarhus formidler vi smådyr, som fugle og marsvin til nye kærlige hjem. Listen over smådyr bliver opdateret flere gange om ugen og er ikke fuldstændig. Nogle af dyrene kan være reserveret eller andre har fundet et nyt hjem, uden at det fremgår på siden.

Vi formidler ikke smådyr efter ’først til mølle princippet’. Lige så vel som du og din familie kan falde pladask for et af dyrene på internatet, så skal dyret også falde for dig og din familie. Derfor forbeholder vi os retten til at vælge på kæledyrets vegne.

Og inden du anskaffer dig et kæledyr, uanset hvor stort eller lille dyret er, er det vigtigt, du gør dig grundige overvejelser om du kan tilbyde dyret et liv, hvor den får opfyldt sine behov, og hvor du kan tage dig godt af den, hvis den bliver syg og får brug for en dyrlæge.

Bemærk! Du skal være fyldt 18 år og vise legitimation, hvis du ønsker at adoptere et kæledyr.

Når du kommer og henter dit kæledyr med hjem, har du mulighed for at købe madskåle, legetøj og foder med fra vores butik på internatet. Elinor

Elinor

Køn: Hun
Race: Undulat
Pip og Pia

Pip og Pia

Køn: Hunner
Race: Nymfeparakitter
Fiffi, Filur og Frede

Fiffi, Filur og Frede

Køn: Hanner
Race: Nymfeparakitter
John

John

Køn: Kastr. han
Alder: Voksen
Race: Teddy

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere