Bliv erhvervssponsor

Bliv erhvervssponsor

Brænder du og din virksomhed for at gøre en forskel for kæledyr og mennesker i nød? Så har du mulighed for at gøre en stor forskel med et sponsorat. Vi arbejder med at skabe og udbrede viden om kæledyr og deres betydning for os mennesker. 

Vi har adskillige praktiske aktiviteter, som du og din virksomhed kunne blive en vigtig del af og være med til at skabe en afgørende forskel for kæledyr og deres mennesker. Måske er du vores næste sponsor?

Interesseret? - Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om nogle af vores aktiviteter:

Læs også

Din arv gør en forskel

Hvilket aftryk vil jeg gerne sætte på verden, når jeg ikke er her længere? Hvad efterlader jeg?

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Vi er en uafhængig, velgørende forening, som hvert år hjælper flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. Vi tror på, at...

Bliv medlem

Medlemskab og fornyelse. Vi håber at se dig som medlem af The Voice of Pets. Når du har valgt typen af medlemsskab sendes du videre...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere