Din arv gør en forskel

Din arv gør en forskel

Arv og testamente

Hvilket aftryk vil jeg gerne sætte på verden, når jeg ikke er her længere? Hvad efterlader jeg? 

Det tager de færreste danskere stilling til. For de fleste mennesker er testamenter svært at forholde sig til. Men det er også en måde hvorpå, du kan bestemme hvilket aftryk, du gerne vil sætte på verden, når du en dag ikke er her længere. 

30%-løsningen

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn.  Med 30%-løsningen indsættes The Voice of Pets til at arve 30% af boet på betingelse af, at vi betaler bo- og tillægsafgifter for de øvrige arvinger. De øvrige arvinger modtager herved 70% af boet og skal ikke betale afgifter.  Det betyder, at din familie får lidt mere i arv, samtidig med at der bliver et beløb til os. Med denne løsning kan de øvrige arvinger altså få udbetalt en større arv, end hvis alle pengene blev givet direkte til disse.

Enearving

Måske du ikke har nogen livsarvinger eller andre slægtninge, der skal arve efter dig. I et sådant tilfælde vil det være en god gerning at tilgodese kæledyrene, ved at betænke os i dit testamente. Og har du selv kæledyr, som du ønsker vi skal tage os af, kan det indføjes i testamentet. 

Hvis vi ønskes indsat som enearving i testamentet, betaler vi udgiften i forbindelsen med oprettelsen af dette.

Advokat

Hvis du ønsker at gøre brug af 30%-løsningen kan du henvende dig til din egen advokat. Du skal betale en mindre stempelafgift samt salær til advokaten. Du kan også henvende dig til vores administration, hvor vi kan bidrage med konsulenthjælp og advokat, til at tage sig af formalia.  

Læs også

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Vi er en uafhængig, velgørende forening, som hvert år hjælper flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. Vi tror på, at...

Bliv erhvervssponsor

Brænder du og din virksomhed for at gøre en forskel for kæledyr og mennesker i nød? Så har du mulighed for at gøre en stor...

Bliv medlem

Medlemskab og fornyelse. Vi håber at se dig som medlem af The Voice of Pets. Når du har valgt typen af medlemsskab sendes du videre...

Kun med din støtte er vores arbejde muligt

Hvert år hjælper vi flere hundrede nødstedte kæledyr og forener dem med en kærlig familie. De mange glæder kæledyr giver os, og den mentale styrke kæledyr giver psykisk sårbare, er uvurderlig. Vi er helt afhængige af frivillige bidrag, og vores arbejde er kun muligt, når mennesker som dig hjælper os.

Jeg vil hjælpe

Din arv gør en forskel

De fleste mennesker testamentere hele deres arv til familien. Men hvis du også vil støtte os, kan du overveje at gøre brug af 30%-løsningen. Løsningen er ikke for alle, og de der typisk gør brug af den, er enlige og par uden børn. 

Læs mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål, vi bliver stillet overfor.

Læs mere